featured

BNB, olaylı bir haftanın ardından şaşırtmaya devam ediyor! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), fırtınalı görünen bir haftada ağında 19,5 milyon işlem kaydetti. Zincirin 8 Ekim’de yayınladığı güncellemeye göre BNB, haftayı ortalama 2,78 milyon işlemle kapattı. Ayrıca günlük aktif kullanıcı sayısı 774,000 iken, haftalık toplam kullanıcı sayısı 3 milyondur.

BNB

6 Ekim’de zincirdeki 100 milyon dolarlık bir saldırı, BNB topluluğunun omurgasını titretmişti. Binance ekibinin zincirdeki işlemleri durdurmak için hızlı bir şekilde harekete geçmesi hasarı en aza indirmiş gibi görünse de, haftanın geri kalanında zincirin birkaç bölümü olumlu yanıt vermedi.

NFT’ler çok iyi değil

Saldırıdan güçlü bir şekilde etkilenen bir özellik, BNB NFT ekosistemiydi. Aylar boyunca, BNB zincirinin saflarda geri kaldığını görmek olağandışıydı. Ne yazık ki, son zamanlarda durum böyle görünüyordu.

CryptoSlam’e göre, BNB NFT’leri son 24 saatte satış hacminde %64 oranında düşüş kaydetti. Aslında, NFT hacmi yalnızca 169 dolardı ve ağ sıralamasında 14. sırada kaldı. Ayrıca, iki alıcıyı içeren sadece dokuz işlem vardı.

Böylece, BNB NFT’lerinin ticaretine olan ilgi önemli ölçüde azaldı. Sonuç olarak, CryptoSlam Ekim ayında toplam 9,525 adet işlem olduğunu gösterdi. Bu 9,525’in satış hacmi 3,793 alıcı ile 950,172 dolardı. Ortalama 99,76 dolarlık fiyatları ile BNB NFT’leri bu ivmede devam ederse Eylül seviyelerine ulaşamayabilir.

Sırada ne var?

Altcoin’in fiyatı 270 dolar ile 290 dolar bölgesi arasında konsolide olurken, hacim azaldı. CoinMarketCap’e göre, son 24 saat içinde BNB’nin hacmi %29,94 oranında düşüş yaşadı. İlginç bir şekilde, azalan ilginin yalnızca spot yatırımcılar arasında olduğu görülüyordu. Vadeli işlem yapan yatırımcılar için ise kârlarını realize etmek için doğru bir zaman denebilir.

Coinglass’a göre BNB için açık vadeli işlemlere olan ilgi, son 24 saat içinde çoğu borsada arttı. Fonlama oranı için önceki düşüş, türev bilgi platformunda mevcut verilere dayalı olarak artışlara geri dönüyor gibi görünüyordu.

İlginç bir şekilde, daha geniş türev piyasasının gösterecek daha çok şeyi var. Coinglass, son 24 saatte 1,06 milyon dolarlık BNB tasfiyesi olduğunu açıkladı. Ancak, long pozisyon yatırımcılarının brütün çoğuna yaklaştığı görülüyordu. 8 Ekim itibariyle, long pozisyonlar yaklaşık 23,96 milyon dolar tasfiye edilirken, short pozisyonlarda bu değer 3,06 milyon dolardı.

Bu, altcoin’in dönem boyunca canlanmaya çalıştığından daha fazla düştüğünü gösterdi. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat düşerken, short pozisyonların kâr etmeye devam edeceği söylenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin