featured

BNB, yakım işlemleri devam ederken hedefine kısa vadede ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden
bir tanesi olan Binance Coin’in (BNB) son hareketliliği, BEP-95 yükseltmesinin iyi bir karar olduğunu kanıtlamış olabilir. “Bruno Yükseltmesi” olarak da tanımlanan BEP-95, BNB token’ları için süreci hızlandırmak için uygulandı. Ek olarak yükseltme, yakılan token’ların bir kısmının Binance Akıllı Zincirinde işlem ücreti olarak kullanılmasını da içeriyor.

BurnBNB’ye göre, Burno yükseltmesinden bu yana 119,600 adet BNB token’ı yakıldı. Bu sayı, halihazırda yakılan BNB token’larının toplamda 47 milyon doların üzerinde olduğu anlamına geliyor.

altcoin BNB

Yatırımcılar ne beklemeli?

Bu önemli olaya rağmen, bu yazının yazıldığı sırada altcoin’in fiyatında pek bir değişiklik olmadı. CoinMarketCap verilerine göre BNB, son 24 saatte %0,8 oranında bir artış yaşadı ve 276,40 dolar civarında işlem görüyordu. Bu yazının yazıldığı sırada işlem hacmi ise 654 milyon dolar civarında.

Santiment’e göre, gözde altcoin’in otuz günlük MVRV verileri satışları harekete geçirecek bir durumda görünüyor. Bu aşamada yatırımcılar satış yapmayı düşünebilir.

Ayrıca balinalar, Binance Akıllı Zincir (BSC) ekosisteminden çıkıyor gibi görünüyordu. Santiment, 5 milyon dolarlık balina arzının 14 Eylül’den bu yana önemli ölçüde düştüğünü belirtti. Bu nedenle, fiyatın ağustos ayında olduğu gibi 300 dolara ulaşmasını bekleyen yatırımcıların hayalleri bir süre daha bekleyebilir.

Ayrıca, son 24 saatteki tiraj değerlendirmesi 3 Eylül’den itibaren hemen hemen aynı kaldı. Bu durgunluk, cüzdanlar arasındaki BNB hareketinin yatırımcıları heyecanlandıracak bir şey olmadığı anlamına geliyor. NFT hacmi, 946,000 dolarda durduğu için olumlu bir yükseliş oldu.

16 Eylül itibariyle fiyat hareketi, daha fazla düşüşe işaret ediyor. Para Akışı Endeksi (MFI) 15 Eylül’e kadar büyük oranda düşmüştü. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığının (MACD) gösterdiği ivme nedeniyle, bir fiyat rallisi umutları artık geçerli olmayabilir.

Dört saatlik grafiğe göre MACD, 12 ve 26 Üstel Hareketli Ortalamalar (EMA) arasındaki farkın sıfırın altında olduğunu ortaya koydu. Aynı durum, satıcıların gücünden daha düşük olan satın alma momentumu için de geçerliydi. Dolayısıyla kısa vadede 300 dolara bir artış beklemek gerçekçi olmayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin