BNB fiyatını etkileyebilecek yeni bir yardımcı program başladı

BNB fiyatını etkileyebilecek yeni bir yardımcı program başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB Chain tarafından 1 Şubat Çarşamba günü bir paylaşım yapıldı. Binance, Greenfield Web3 depolama projesi için bir tanıtım yayınladı. Tanıtım belgesi kullanıma sunulduğunda, Binance Chain’deki en yeni projeyi nihai lansmanı ve kullanımı için hazırlama sürecine başladı.

BNB fiyatı için önemli görülen bu gelişme potansiyel çıkış oluşturabilir. BNB fiyatı, dolar 300$ yakınında destek buldu. BNB 320 $’ın üzerine çıktı ve 400 $ seviyesine doğru daha fazla yükseliş hedefleyebilir.

Borsanın yerel tokeni olması ve piyasadaki en güçlü borsa tokeni profilinde yer alan BNB yeniden ATH seviyeleri için bir çıkış arayacaktır. Geçtiğimiz günlerde yaptığı yakım ve BNB Chain’in yeni bir yardımcı program başlatması önemli oldu.

BNB fiyatı, yardımcı programı ile yeniden harekete geçebilir

Binance coin yönetişim ve güvenliği yöneten mevcut BNB Beacon Chain’e ve akıllı sözleşmeleri dağıtmak için kullanılan BNB Smart Chain’e ek olarak, BNB Greenfield yeni bir merkezi olmayan depolama blok zinciridir.

BNB Zinciri projesinin ekibi, AWS, NodeReal ve Blockdaemon’daki topluluk geliştirme ekiplerinin yardımıyla test ağındaki sorumluluğu yönetiyor.

BNB fiyatındaki son gelişmeler

Geçtiğimiz hafta, BNB fiyatı 300$ seviyesinin üzerinde bir destek tabanı oluşturdu. Boğalar aktif kalabildi. Bu da fiyatı 310$ ve 312$ direnç seviyelerinin üzerine çıkarmasını sağladı.

Diğer yandan yukarıda, ayılar 332 dolar ve 332 dolar direnç seviyelerini koruyor. Bir sonraki büyük direnç 350$ seviyesinin yakınında yer alıyor. Bunun üzerinde fiyatın yakın vadede 400$ seviyesini test etmesi muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin