BNB fiyat analizi: Yükselen fiyat için hedef neresi?

BNB fiyat analizi: Yükselen fiyat için hedef neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası dediğimizde aklımıza ilk olarak her zaman Binance gelir. Borsa tokenlerinde de başı çeken her zaman Binance coin olmuştur. Kendi piyasasını temsil eden kripto para birimi, uzun vadeli dönem içinde ciddi bir kazanç yaşamıştır.

BNB fiyat analizi için peki şimdi durumlar nasıl? Çok yıllı dönemde yaşadığı başarılar BNB coin’i ilk 3 içine kadar soktu. Ama şimdi piyasanın ayı sezonunda olması nedeniyle yerini Tether’e kaptırdı. Öyle ki dördüncülük koltuğu da düşen varlığın beşinciliği kaçınılmaz oldu.

BNB fiyat analizi; rahatlama rallisi doyma noktasına doğru ulaşmaya devam ediyor. Yükselen bir üçgenin oluşumu, daha yüksek seviyelere yakın konsolidasyonu gösteriyor.

BNB fiyat analizi: Daha fazla kazanım yolda gibi

Günlük grafikte, BNB daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşüşler yapıyor. Bu noktada, BNB, küçük bir direnç olarak hareket edebilecek düşüş eğilimi çizgisine bakıyor. Fiyat, üst trend çizgisinin yakınına ulaşan yükselen kanalda hareket eder.

Ayrıca buna ek olarak, fiyat 50 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 254,95 dolardan iyi destek buluyor. 19 Temmuz’un 274.92$’lık zirvelerinin üzerinde bir günlük kapanış, yukarı yönlü momentumu 300$’a doğru hızlandırabilir.

Saatlik grafikte BNB fiyatı daha yüksek seviyelerden çekildi. Fiyat, kanalın alt trend çizgisi yakınında destek aldı.

BNB fiyat analizi; seansın en düşük seviyesinin altında bir kırılma, ayıları cezbedebilir. Bu, 275$ yakınındaki kritik direnç seviyesinin yakınında dirençle karşılaşıyor. 

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 60’ta. Fiyatın yükseliş eğilimi göstermesinden bu yana 40 ile 60 arasında gidip geliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin