BNB fiyat analizi: BUSD etkileri kripto para birimine nasıl yansıdı?

BNB fiyat analizi: Piyasa koşullarında borsa tokeni ne vaadediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB fiyatı, ABD Doları karşısında 265 dolarlık destekten yeni bir yükseliş başlattı. BNB pozitif bir bölgede işlem görüyor ve yakında 350 dolarlık direnci kırabilir. BNB fiyat analizi için kritik direnç ve destek bölgelerine yazı içinde yer vereceğiz.

En büyük kripto borsa tokeni olan Binance coin, uzun süredir yer aldığı dördüncülük koltuğunu koruyor. Ancak varlık ATH’den uzak olduğundan dolayı üçüncü sıraya şimdilik hasret kaldı.

BNB fiyat analizi için haftalık ve aylık göstergeler olumlu ilerlemeyi gösteriyor. Özellikle son 1 aylık takvimde önemli bir yol katetti. Ancak, ilk 10 içinde en iyi performans gösterenlerden biri olmayı pek başaramadı.

BNB fiyat analizi: Yükseliş trendinde kalabilecek mi?

265 dolar seviyesinin üzerinde bir taban oluşturduktan sonra BNB fiyatı güçlü bir artışa başladı. Boğalar kontrolü ele geçirdi. 280 dolar ve 285 dolar direnç seviyelerinin üzerinde bir artışa neden oldu.

Fiyat, 300 dolarlık bariyeri ve 100 basit hareketli ortalamayı (4 saat) kırdıktan sonra hız kazandı. Sonunda, 335 dolar seviyesinin üzerine çıktı. 337 dolarda yeni bir aylık en yüksek seviye oluşturdu. Son zamanlarda, Bitcoin ve Ethereum’a benzer şekilde 330 dolar seviyesinin altında küçük bir aşağı yönlü düzeltme oldu.

Fiyat, 263 dolardan 337 dolara yükseliş hareketinin %23,6 Fib geri çekilme seviyesini test etti. İlk destek 320 dolar seviyesine yakın. BNB/USD çiftinin 4 saatlik grafiğinde 320 dolar ve 315 dolar civarında destekle oluşan iki büyük yükseliş trendi çizgisi de var.

BNB fiyat analizinde ilk büyük destek 312 dolar seviyesine yakın. Bir sonraki büyük destek 300 dolar seviyesine yakın veya 263 dolardan 337 dolara yükseliş hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesi olarak öne çıkıyor. 300 dolarlık desteğin altında aşağında kalması düşüşü uzatabilir.

BNB’de daha fazla artış var mı?

BNB fiyat analizi; 320 dolar veya 300 doların üzerinde sabit kalırsa, yeni bir artış başlayabilir. Bir sonraki büyük direnç 335 dolar seviyesinin yakınında, bunun üzerinde fiyatın yakın vadede 350 dolar seviyesini test etmesi muhtemel. Daha fazla kazanç, fiyatı 400 dolar seviyesine doğru gönderebilir.

Teknik Göstergeler

  • 4-Saatlik MACD – BNB/USD için MACD yükseliş bölgesinde hız kaybediyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – BNB/USD için RSI şu anda 60 seviyesinin oldukça üzerinde.
  • Başlıca Destek Seviyeleri – 320$, 312$ ve 300$.
  • Başlıca Direnç Seviyeleri – 330$, 335$ ve 350$.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin