BNB düşüş trendini tersine çevirebilir mi? Metrikler ne anlatıyor?
BNB düşüş trendini tersine çevirebilir mi? Metrikler ne anlatıyor?

BNB düşüş trendini tersine çevirebilir mi? Metrikler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB’nin geçen haftaki performansı yatırımcıları hayal kırıklığına uğrattı. Fiyatı, piyasadaki diğer kripto paraların çoğu gibi önemli ölçüde düştü. CoinMarketCap’e göre, BNB geçen hafta %19 düşüş kaydetti. Yazım sırasında, 45.49 milyar dolarlık piyasa değeri ile 284.02 dolardan işlem görüyor.

Buna rağmen, BNB, yakın tarihli bir tweet’te şunları söyledi:

“Ne olursa olsun, güvenebileceğiniz tek şey, Ekim Yıldızlarımızın ilerleme kaydetmeye devam etmesidir.”

https://twitter.com/BNBCHAIN/status/1591536312061808640

Tweet’e göre, BNB zincirinde blockchin için oldukça umut verici görünen birkaç olumlu gelişme yaşandı. Örneğin, Boba Network, 2022 yılının AIBC zirve blok zinciri ödülüne aday gösterilirken, Pyth Network bir CAKE/USD fiyat beslemesi yayınlamaya ayarlandı. Ek olarak, Quest3’ün BNB zincirinde haftalık 18.000’den fazla aktif kullanıcısı vardı.

BNB ayrıca 12 Kasım’da CoinGecko’da en çok oy alan kripto paralar listesinde yer aldı ve bu kripto para için olumlu bir haberdi.

https://twitter.com/Crypto_Dep/status/1591332022772936704

Son gelişmeler ve teknik göstergeler

Bu güncellemelerin BNB’nin fiyatını olumlu yönde etkileyebileceği konusunda spekülasyon yapmadan önce, BNB metriklerini inceleyelim. Yazının yazıldığı sırada, BNB fiyatı son 24 saatte %3’ün üzerinde bir artış kaydetti. Bununla birlikte, zincir içi metrikler hâlâ yatırımcıların lehine değil.

BNB’nin günlük kâr işlemleri, 8 Kasım’daki ani yükselişin ardından keskin bir düşüş yaşadı. Ayrıca, BNB’nin Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı da bir düşüş kaydetti ve fiyat düşüşü olasılığını daha da artırdı.

Ancak CryptoQuant’ın verileri, büyük bir yükseliş sinyali ortaya çıkardığı için yatırımcılara hafif bir umut ışığı verdi. BNB’nin stokastiği aşırı satım pozisyonundaydı ve bu nedenle yakında kuzeye doğru bir kırılma gerçekleşebilir.

BNB’yi destekleyen piyasa göstergesi var mı?

BNB için piyasa göstergeleri, satıcıları desteklediği için aşağı yönlü bir tablo çizdi. BNB’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Chaikin Para Akışı (CMF), blockchain için olumsuz bir sinyal olan nötr pozisyonun altında duruyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) de düşüş eğilimi göstererek fiyatların düşme olasılığını güçlendirdi.

20 günlük EMA 55 günlük EMA’nın üzerinde olduğu için EMA şeridi boğaların lehine hareket ediyor. Ancak, aralarındaki mesafe azalmaya devam ediyor ve bu da yakında düşüş eğilimine neden olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin