BNB Coin teknik analizi: 500 dolar bandı yeniden BNB'nin radarına girdi
BNB Coin teknik analizi: 500 dolar bandı yeniden BNB'nin radarına girdi

BNB Coin teknik analizi: 500 dolar bandı yeniden BNB’nin radarına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB Coin, bu ayın başlarında görülen genel düşüş eğiliminde toparlanma çabası içinde. Uzun vadeli trend düşüşe geçme eğiliminde, ancak son birkaç gündür alıcılar güçlü bir konumda.

BNB için 510 $, son altı hafta boyunca güçlü destek sunan 500$’lık alan ile grafiklerde önemli bir seviyeydi. Binance Coin’in yakında bu seviyeyi test etmesi muhtemel, ancak BNB fiyatının bunu aşmak için bir ivmeye sahip olup olmadığı henüz belli değil.

413 $ ve 417 $ seviyeleri yatay destek seviyeleri ve 413 $, BNB’nin 254,5 $’dan 669.3 $’a hareketine göre %61.8 Fibonacci düzeltme seviyesi konumunda. %61.8 ila %78.6 geri çekilme alanları, grafikte geri çekilmelerin tersine dönme eğiliminde olduğu yerler.

Fiyat bir gün içinde 415 dolardan 455 dolara çıkmayı başardı ve 455 dolarlık alanı dirençten desteğe çevirdi. Bu hareket, fiyat daha yüksek bir seviyeye ulaştığı için kısa vadeli piyasa yapısını da değiştirdi

Ardından, BNB direnç olarak 486 doları test etmek için daha da yükseldi. Tek seferde seviyeyi geçemedi ve alçalan genişleyen bir kama (beyaz) oluşturdu. Bu formasyon BNB için yukarı doğru bir devam sinyali verdi ve fiyat formasyonun yukarısına doğru çıktı.

510$ seviyesi %38.2 geri çekilme seviyesiydi ve 505$-515$ alanı Kasım ortasından bu yana önemli bir destek oldu.

Teknik göstergeler BNB/USDT için ne gösteriyor?

EMA şeridi fiyatın altında ve bu da yükseliş momentumu gösterdi. Aroon göstergesi, yukarı doğru kırılmayı takiben bir yükseliş eğiliminin oluşmaya başladığını gösterdi.

Awesome Osilatör, fiyat 486 $ direncini iki kez test etmesine rağmen (fiyatta eşit yüksekler) son iki gün içinde daha düşük zirveler oluşturdu. Bu düşüş eğilimi, talep bir kez daha devreye girmeden önce BNB’nin 470 dolardan daha yüksek bir dip oluşturduğunu gördü. AO, son saatlerde yeşil çubuklar kaydetti ve sıfır çizgisinin üzerinde bir seansı kapatmanın eşiğindeydi, bu da yükseliş momentumunun bir kez daha yükselişte olduğunu gösterecekti.

Sonuç

Yazının yazıldığı sırada, momentum ve talep, fiyatı yükseltiyordu. Bu hareketin 510 dolara ulaşması, direncin altında konsolide olması ve tekrar yukarı yönlü kırılması muhtemel görünüyor. Bununla birlikte, 510 doları aşan bir hareket, Bitcoin ile yüksek korelasyon nedeniyle BTC fiyat hareketlerine bağlı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin