BNB Chain önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?
BNB Chain önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?

BNB Chain önemli bir kilometre taşına ulaştı! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB Chain, Haftalık Ekosistem Raporu aracılığıyla topluluk üyelerini ağın 17 Haziran ile 23 Haziran arasındaki performansı hakkında bilgilendirdi. Rapora göre, zincirin büyümesini izlemek için kullanılan temel metrikler, incelenen dönem içinde “değişken piyasa ortasında” istikrar gösterdi.

Bununla birlikte, 10-16 Haziran tarihleri arasında BNB Chain’in performansıyla yapılan bir karşılaştırma, bu metriklerin bazılarında düşüş olduğunu gösterdi. 17-23 Haziran arasında, zincirde kayıtlı haftalık aktif kullanıcı endeksi 2.88 milyon olarak sabitlendi. Bu, 10 ila 16 Haziran arasında kaydedilen 3.08 milyondan %6’lık bir düşüşe işaret ediyor. Ayrıca, 17 ila 23 Haziran arasındaki günlük ortalama işlemler, 10 ila 16 Haziran arasında kaydedilen 4.26 milyona göre %25’lik bir düşüş gördü. Ek olarak, ağdaki 17 ila 23 Haziran arasındaki haftalık işlemler, 10 ila 16 Haziran arasındaki haftalık işlemlerde kaydedilen 29.9 milyona göre %19’luk bir düşüş gördü.

Bununla birlikte, BNB kripto parası 17-23 Haziran arasında %8 büyüdü. Bu zaman çerçevesinde kripto paranın performansına yakından bakalım.

BNB için bir rahatlama işareti

Santiment’ten alınan verilere göre, 17 Haziran’da BNB tokeni 210 dolar seviyesindeydi. İstikrarlı bir büyümeyle, BNB tokeni 18 Haziran’da 218 dolara yükseldi ve ardından ayılar fiyatı bir geri çekilmeye zorladı. Aynı gün, token fiyatı 184 dolara düştü. Ancak boğalar anında tepki gösterdi ve yukarı doğru bir ralli başlattı. 23 Haziran’a kadar, BNB fiyatı 228,41 dolara ulaştı. Aynı dönemde, piyasa değeri 34.92 milyar dolardan 37.29 milyar dolara yükseldi.

BNB’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI), kripto paranın 17 Haziran’dan önce aşırı satım bölgesine girdiğini gösterdi. 13 Haziran itibariyle, RSI 23 seviyesine kadar geriledi. Ancak, 17 Haziran’da kripto paranın fiyatı yükselmeye başladığında, RSI yukarı doğru bir eğri aldı. 23 Haziran’a kadar RSI 40’ta sabitlendi. Yazım sırasında hâlâ düşüş sinyalleri veren RSI, nötr bölgenin hemen altında 44 seviyesinde mevcut.

Balinaların gözdesi olmaya devam ediyor!

Santiment’ten alınan verilere göre, BNB 17 ile 23 Haziran arasında zincir üzerinde önemli bir büyüme kaydetti. Örneğin, tokenin sosyal hakimiyeti %320 arttı ve sosyal hacmi de %335 arttı.

Ayrıca, incelenen dönem göz önüne alındığında, BNB tokeninin işlem hacminin değerinde istikrarlı bir büyüme görüldü. 17 Haziran’dan 23 Haziran’a kadar işlem hacmi %70 arttı.

Ek olarak, bu döneme balina işlemlerinde bir artış damgasını vurdu. 100 bin doların üzerindeki balina işlemlerinin sayısı, kademeli bir artış kaydetti. Benzer şekilde, 1 milyon doların üzerindeki balina işlemleri için bu oran %1000 arttı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin