featured

BNB, büyük bir düzeltme ile karşı karşıya kalabilir! İşte, takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, bugünkü işlem seansında önemli bir düşüş eğilimi gösteriyor. Güçlü yukarı yönlü momentum 8 Ağustos’ta durdu. Direnç noktasının yakınında ardışık Doji mum çubuklarının oluşumu, yükseliş momentumunun yavaşladığını gösteriyor.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu negatif fiyat hareketleri kaydettiği için, daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde düşüş yaşadı. Piyasa liderleri olan BTC %0,97 oranında değer kaybederken, ETH ise %1,57 oranında düşüş kaydetti.

BNB fiyatı, daha geniş piyasa duyarlılığı negatife döndüğü için düşüşte. Bir akşam yıldızı modeli, yaklaşan aşağı yönlü momentumu gösteriyor. Fiyat şu anda 296 dolar ile 330 dolar arasında işlem aralığında işlem görüyor.

189,43 dolardan başlayan yükselen trend çizgisi, boğalara destek görevi gördü. 337 dolara yakın bir çift tepe oluşumu, kazançları duraklatıyor ve geri dönüş işareti arıyor. Sürekli satış baskısı, fiyatı aşağı çekebilir.

BNB satıcıları ilk önce 21 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) 305 dolar olarak hedefleyecektir. Ardından, 3 Ağustos’un en düşük seviyesi olan 278,47 dolar ile karşılaşılabilir.

BNB grafik

Teknik göstergelerden RSI, 60 işaretinde işlem görüyor. Göreceli güç endeksi 70’in üzerinde olduğunda, varlığın aşırı satın alındığını veya aşırı değerlendiğini gösterir. Bir trendin tersine çevrilmesi veya düzeltici fiyat geri çekilmesi için hazır olabilir.  Göstergedeki herhangi bir düşüş daha fazla kayıp yaratabilir.

BNB bir “Yükselen Kanal” modelinde işlem görüyor ve daha yüksek zirveler ve en yüksek dipler oluşturuyor. Yükselişe yakın ve aynı zamanda bir tersine dönüşün işareti olan bir “Yuvarlanan Tepe” deseni oluşturuyor.

BNB’nin en yakın destek noktası 314 dolarda iken en yakın direnç ise 333 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyatın alt taraftaki destek noktasını aşağı yönlü kırma olasılığı şu anda daha yüksek görünüyor.

4 saatlik grafik konsolidasyonu gösteriyor

4 saatlik BNB grafiğinde fiyat “Üçlü Tepe” formasyonu oluşturdu. Üçlü tepe oluşumu, bir düşüş formasyonudur. Çünkü formasyon bir yükseliş trendini kesintiye uğratır ve aşağı yönde bir trend değişikliğine neden olur.

Bu modelle birlikte fiyat bir “Baş ve Omuz” modeli bile oluşturdu. Fiyat kısa vadeli desteği kırarsa, 300 dolara kadar iyi bir düşüş bekleyebiliriz.

Öte yandan, 333 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma, düşüş görünümünü geçersiz kılabilir. Ve fiyat 360 doların üzerine doğru bir harekete başlayabilir.

BNB, tüm zaman dilimlerinde hafif düşüş gösteriyor. Saatlik zaman diliminde 314 doların altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda satış hareketleri artacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin