featured

BNB fiyatı, piyasadaki belirsizlikler sebebiyle baskı altında! Düşüş nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan BNB, son düşüşün ardından yatırımcıların desteğini kaybetmiş durumda. Denetim firması Mazars’ın kripto borsası ile bağlarını kestiğine dair son haberler, BNB fiyatı üzerinde uzun süreli bir etkiye sahip gibi görünüyor. Bu arada, kripto piyasasındaki genel hava, Fed’in 2023’te faiz artırımına devam edeceğine dair göstergesinin ardından düşüş eğilimini sürdürüyor.

BNB

Daha önce denetim ortağı Mazars Group, borsa varlık şeffaflığı konusunda kripto topluluğundan tepkilerle karşılaştığı için Binance ile bağlarını askıya almıştı. Yatırımcı topluluğu, Binance’in kullanıcı varlıklarını tutma ve depolama şekli konusunda tamamen şeffaf olmadığına inanıyor. Bu da BNB fiyatında keskin bir düşüşe yol açtı. Borsanın varlıklarıyla ilgili tüm eleştiriler, Binance rezerv kanıtı denetim raporunu yayınladıktan sonra başladı.

BNB fiyatını neler bekliyor?

Bu arada, gözde altcoin’in yatırımcıları FUD’un etkileriyle varlık şeffaflığı sebebiyle short pozisyonlar açıyor gibi görünüyor. Bir kripto yatırımcısı ve analisti olan Caesar, BNB token’ında yaklaşık 118,000,000 dolar değerinde short pozisyon açıldığını söyledi. Bu, son zamanlarda fiyattaki sürekli düşüşün sebebini açıklıyor.

Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre BNB fiyatı, son 24 saatte %2,90 oranında bir düşüş yaşadı ve şu anda 236,80 dolar civarında işlem görüyor. Son bir hafta içinde, beşinci sırada yer alan kripto para birimi yaklaşık %18 oranında değer kaybetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin