BNB balinasından dev hareket! Meme coin en çok tercih edilen varlık oldu!
BNB balinasından dev hareket! Meme coin en çok tercih edilen varlık oldu!

BNB balinasından dev hareket! Meme coin en çok tercih edilen varlık oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB balinası neredeyse 70 milyon Dogecoin alımı gerçekleştirdi. Böylece DOGE en popüler akıllı sözleşmeler listesine geri döndü.

WhaleStats kripto izleme platformu, BNB zincirinin gerçekleştirdiği devasa DOGE alımı hakkında bir tweet yayınladı.

Bu arada, DOGE şimdi BNB Zincirinde (eski adıyla BSC zinciri olarak biliniyordu) en aktif olarak satın alınan tokenler listesine geri döndü.

BNB balinasından devasa DOGE alımı!

Yaklaşık 12 saat önce cüzdan adı “Marslı Adam Avcısı” olan bir balina, 5.684.188 dolar ödeyerek 68.000.000 meme coin alımı yaptı. Tweet’e göre balinanın kendisi WhaleStats ölçeğinde 71.sırada bulunuyor.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1529628693508784128

Bu balinanın portföyünde TUSD stabil coin, AVAX, DAI, TRX, MATIC ve Cardano’nun yerel tokeni ADA yer alıyor.

Genel olarak, BNB zincirindeki en büyük 100 cüzdan, 15.833.990 dolar değerinde Dogecoin tutuyor. Bu, portföylerinin %1,17’sini oluşturuyor.

Oluşturdukları kripto zenginliklerinin %1,22’si olan 16.483.029 dolar değerinden biraz daha fazla BNB Zinciri tabanlı ADA’ya sahipler.

Bununla birlikte, yukarıda bahsedilen balinalar, kripto paraları satmak veya basitçe başka bir adrese taşımak için kullandıkları için sıfır DOGE’ye sahiptir.

DOGE, satın alınan ilk 10 kripto para listesinin başında

Bahsedilen kripto takipçisi tarafından paylaşılan verilere göre Dogecoin, şu anda en çok kullanılan akıllı sözleşmelerin ilk 10 listesinde yer alıyor. Bu da şu anda en aktif olarak satın alınan kripto paralar arasında yer aldığı anlamına geliyor.

DOGEBSCmostbought_00hjkaedf

Binance’de DOGE için “Varlık Kanıtı”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, BSC-DOGE için “Varlık Kanıtı” ekleme sözü verdi. Bu, bir cüzdandaki BSC-DOGE tokenlerini destekleyen gerçek Dogecoin miktarını gösteren veriler anlamına gelir.

Dünyanın en büyük kripto borsasının CEO’su, Dogecoin topluluğunun Binance’i uzun süredir bunu yapması için desteklemesinin ardından tweet attı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin