Silvergate Capital, zararın ardından kripto ödemelerini durdurdu

Blur token kritik noktadan reddedildi! Yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında süregelen belirsizliğin ortasında, BLUR token fiyatı 19 Şubat’ta 1,4 dolarlık kritik dirençten reddedildi. Düşüşün tersine dönmesi, tokeni 1,14 ila 1,17 dolarlık yüksek direncinin altına düşüren önemli bir düzeltmeyi tetikledi. Bununla birlikte, 4 saatlik grafik, alıcıların trend kontrolünü yeniden kazanmak için mücadele ettiğini gösteren birkaç düşük fiyat ret mumu gösterdi.

Anahtar noktaları:

  • Birden fazla uzun ret mumunu gösteren dört saatlik grafik, 0,88 dolar destek seviyesinden yükselişin tersine dönme olasılığını gösteriyor.
  • Düşen 20 EMA, potansiyel fiyat artışına karşı dinamik bir direnç görevi görebilir.
  • Blur’daki gün içi işlem hacmi 508.5 milyon dolardır ve bu da %8,2’lik bir kazanç anlamına gelir.

Blur Price

BLUR token fiyat hareketi, 1,4 dolar direncinden dönüş sergiledi. Bu model, yükseliş eğiliminin ivme kaybettiğini ve ayıların fiyat hareketinin kontrolünü ele geçirdiğini gösterdiği için güçlü bir düşüş sinyali olarak kabul edilir.

Sonuç olarak, BLUR fiyatı 1,4 dolar tavanından %30 düştü ve mevcut fiyatı olan 0,96 dolara geriledi. Bununla birlikte, bu düşüş sırasında birkaç düşük fiyat ret mumu, alıcıların henüz geri çekilmediğini gösteriyor.

4 saatlik mum 1,17 doların üzerinde kapanırsa, alıcılar son düzeltmenin üstesinden gelerek 1,4 doları zorlayabilir. Tersine, 1,17 dolarlık ters çevrilmiş direncin tersine çevrilmesi, piyasa duyarlılığının düşüşlerde alımdan rallilerde satışa geçtiğini tahmin edecek. Bu tersine dönüş, Blur token fiyatında uzun süreli bir düzeltmeye işaret edecek.

Teknik Gösterge

RSI: Orta hattın (%50) altındaki keskin düşüş, piyasada devam eden duyarlılığın düşüş yönünde olduğunu gösteriyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Yüksek

Direnç seviyesi: 1,17 dolar ve 1,4 dolar

Destek seviyesi: 0,56 dolar ve 0,88 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin