blueshares
Blueshares köklü ve tanınmış bir şirket hisselerine STO ile yatırım fırsatı sunuyor

Blueshare köklü ve tanınmış bir şirket hisselerine STO ile yatırım fırsatı sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blueshares, onlarca yıllık deneyime sahip, köklü ve tanınmış bir şirketin hisselerine sahip olma fırsatını kesintisiz ve hızlı bir yol olan menkul kıymet token teklifi (STO) ile potansiyel yatırımcılara sunuyor.

Blueshares, Interprom Mining AG’nin hisselerinin katılım paylarını tokenize etme rolünü üstleniyor. İsviçre’de kurulan Interprom Mining AG, yüzde 90 hisse oranı ile 23 yıllık deneyime sahip, lider bir inşaat ve madencilik şirketi olan Interprom EOOD‘nin çoğunluk hissesine sahip. Her iki şirket de Interprom Mining AG tarafından kontrol edilen bir Grup olarak konsolide edildi.

Interprom EOOD, karmaşık kentsel altyapı, atık su arıtma tesisleri, sağlık ve eğitim tesisleri, enerji üretimi, yol yapımı vb. gibi işler de dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, başarıyla tamamlanmış olan büyük ölçekli inşaat projeleriyle etkileyici bir portföye sahip.

Şirket ayrıca, şu an 90 milyon avroluk bir metro inşaat projesinin ikinci aşamasını Avrupa ülkesi Bulgaristan’ın başkentinin tam merkezinde yürütmeye devam ediyor.

Bluеshare faaliyeti hakkında genel bilgiler

Şirket, inşaat ve doğal kaynak madenciliği sektöründe hisselerini, dünyanın her yerinden gerçek zamanlı değerine 7/24 ulaşılmasına imkân tanıyan ve bunu Ethereum Blockchain akıllı sözleşmelerinden faydalanarak sunan ilk şirket olma unvanına sahip.

Interprom Mining AG, izahnamesini yayınladığı İsviçre yasalarına göre düzenlenmiş ve anonim şirket haline getirilmiştir. Şirket izahnamesi kamuya açıktır ve tüm potansiyel yatırımcılar yatırım fırsatı değerlendirmesinde bu belgeden yararlanabilirler.

Teklif, İsviçre Borçlar Kanunu ve İsviçre Mali Piyasalar Para Aklama Düzenleyici Çerçeve (AML) ve Tüm Müşteriler için zorunlu olan Müşteriyi Tanı (KYC) tarama şartlarına uygundur.

2019 yılı için planlanan yol haritası

  • White list: Cenevre merkezli Altcoinomy ile ortak KYC/AML mevzuatına uygun olarak yatırımcıların giriş yapılması ve ön onayı.
  • 300 Milyon BST tokenini, 300 Milyon İnterprom Mining AG iştirak sermayesi hissesine bağlamak.
  • BST menkul kıymet tokeni teklifini yönetmek.
  • Tüm hissedarlar arasında Blueshares’in cüzdan transferini sağlayan P2P ve cüzdan işlemlerini yürütmek.
  • Esnek Alış/Satış duyuru bülteni panosu ile Blueshare tokenlerini P2P tarzında değiştirmek isteyen kullanıcıların duyurularını bir araya getirmek.
  • Özel P2P anlaşması yapmayı kolaylaştırmak için kullanıcılar arasında canlı iletişim kanalları oluşturmak.
  • OPTICASH – fiat ve kripto parada temettü ödemesi – Euro, Bitcoin, Ether ve Tether cinsinden.

2019 ve 2020’de Blockchain uyumlu menkul kıymet borsalarında planlanan listelenmeler

  • Ağustos 2019 tarihinde lisansını alması beklenen İsviçre SCX.CH borsası ile Blueshare’in listelenmesi konusunda MOU imzalandı.
  • 2019 sonuna kadar en az üç düzenlenmiş, lisanslı ve Blockchain’e uyumlu olan menkul kıymet borsalarında listelenme planlandı.
  • 2020 sonuna kadar en az altı adet düzenlenmiş, lisanslı ve Blockchain’e uyumlu olan menkul kıymet borsada listelenme planlandı.

Projenin hard cap’i 128.000.000 Avro olarak belirlendi. Halka arz süresi ise 90 gün. Interprom Mining AG, 300.000.000 menkul kıymet tokeni çıkaracak. Bunun 80.000.000’nu 1,60 avro fiyatı ile sunulacak.

Token/hisse oranı 1: 1’dir. Yani 1 menkul kıymet tokeni, 1 hisse sermayesi katılım payına eşittir. Yatırımlar için fiat ve kripto para kabul edilecek. Avro, katılım için kabul edilen fiat para olarak belirlenirken kripto para cinsinden Bitcoin, Ether ve Tether kabul edilecek. Token satışının ise 6 Mayıs 2019’da başlaması bekleniyor.

Satışa sunulan menkul kıymet token teklifi kapsamında toplanan fonlar, şirketin madencilik ve keşif imtiyazlarında doğrudan bir yatırım olarak kullanılacak.

Son 5 yıldan beri, şirket aktif olarak doğal kaynak araştırmalarına yatırım yapıyor. Şirket, Bulgaristan’daki çeşitli bölgelerin keşif imtiyazlarına da sahip.

Araştırma imtiyazlarının tahmini değeri 4,3 milyar doların üzerinde. Ek olarak, şirketin Altın, Gümüş, Bakır, Çinko ve Kurşun başta olmak üzere mevcut madencilik araştırma haklarında potansiyel olarak 26,7 milyar ABD doları olduğuna işaret etmektedir.

Yaklaşan Etkinlikler

Blueshares ekibi, topluluktan mümkün olduğunca çok sayıda insanla tanışmak için geleneksel olarak önemli Blockchain ve kripto para konferanslarına katılıyor.

Takım aşağıda listelenen ve yaklaşmakta olan şu etkinliklere katılacak:

Blockchain Expo Global – 25 – 26 Nisan, Londra, Stand 648. Konuşmacı Blueshare CFO’su Dr. Zlatin Sarastov , Yatırımcı ve Yenilik Alanında etkinliğin 1. günde saat 12:40’da konuşma yapacak.

Dünya Blockchain STO Zirvesi Dubai – 29 – 30 Nisan, Dubai. Blueshare’in finansal danışmanı Ilian Scarlatov, etkinliğin 2. Gününde saat 11: 15’te konuşma yapacak.

Block Jakarta 2019 – 2 Mayıs, Jakarta. Blueshare CFO’su Dr. Zlatin Sarastov, öğlen saat 12’de sahneye çıkacak ve “Menkul Değerlerin Tokenize Olmasını Gerektiren Beş Neden” konulu bir sunum yapacak.

Interprom Grubu Hakkında

Interprom Group, 23 yıllık başarılı ve kârlı bir sicile sahip köklü bir blok zincir dışı faaliyete sahip. Şirket 2 ana iş koluna dayanıyor. Bunlar altyapı projelerinin yapımı ve doğal kaynakların araştırılması ve çıkarılması. Şirket yıllar içinde milyarlarca gelir elde ederek sayısız büyük ölçekli ve altyapı projelerini tamamlamayı başardı.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin