Bloomberg’den McGlone: Bitcoin başarısız olabilir

Bloomberg’den McGlone: Bitcoin başarısız olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’den Mike McGlone, “Bitcoin yasaklanabilir” veya “kontrol altına alınabilir” diye uyarılarda bulunuyor.

Bloomberg Intelligence’tan Mike McGlone, Kitco ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Bitcoin’in başarısızlıkla sonuçlanabileceğini göz ardı etmedi. McGlone bu yüzden Bitcoin’i altından çok daha riskli bir varlık olarak görüyor.

“Hepimiz Bitcoin’in yeni bir teknoloji olduğunu biliyoruz. Başarısız olabilir. Bilmiyorum, teknoloji ve düzenlemelerle gerçekten ne olacağını tahmin edemiyorum. Yasaklanabilir. Bu yüzden önünde engeller bulunuyor.”

McGlone Altın’ın zaten böyle bir aşamadan geçtiğini hatırlatıyor.

1933’te ABD Başkanı Franklin D. Roosevelt, Amerikalıların altınına el koymak için bir yönetim emri imzaladı. Hatırlarsanız o zaman altınlarını piyasa değerinin altında teslim etmek istemeyenler 10 yıla kadar federal hapis cezasıyla karşı karşıya kalıyordu.

İngiltere ayrıca 1966’da altın mülkiyetine kısıtlamalar getirdi ve vatandaşlarının dörtten fazla altın para biriktirmesini yasakladı.

CBDC’ler Bitcoin talebini artıracak

McGlone’un Bitcoin için boğa vakası, yıllık arzı asla artmayacağı için kıtlığı etrafında dönmeye devam ediyor.

CBDC’lerin amiral gemisi kripto para birimini nasıl etkileyeceği sorulduğunda analist, Bitcoin’e yalnızca bir değer deposu olarak daha fazla talep katacaklarına inanıyor:

“Merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) sadece bir zaman meselesi ve Bitcoin, CBDC’lerin altın maddesidir.

Binance CEO’su Changpeng Zhao kısa süre önce merkez bankalarının Bitcoin’i ancak daha da açık bir alternatif bulmayı başarırsa tehdit edebileceğini belirtmişti.

Kripto piyasasının aşırı doygunluğu

Tüm kripto para birimlerine gelince, McGlone, en büyük stablecoin olan Tether’ın önümüzdeki yıllarda Ethereum’u devireceğinden emin:

“Önümüzdeki iki yıl boyunca trend aynı kalırsa, Tether iki numaralı kripto olacak. Bitcoin (değer deposu), Tether (temelde doların dijital versiyonu) ve sonra diğerleri olacak.”

McGlone, aşırı miktarda altcoin olduğunu iddia ediyor. Bu yüzden onların değerlerinin sınırlı kalacağına inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin