Bitcoin boğaları, BTC kilit bir destek seviyesine sıçradıktan sonra geri döndü
Bitcoin boğaları, BTC kilit bir destek seviyesine sıçradıktan sonra geri döndü

Bloomberg’den dikkat çeken Bitcoin tahmini ve altın kıyası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg Intelligence raporu, Bitcoin piyasasını ve dijital değer deposu olarak büyüyen konumunu analiz etti. Rapor, azalan oynaklığı, artan benimsenmesi ve altın, hisse senetleri ve tahviller gibi geleneksel bir değer varlıkları deposundan artan fon girişi dahil olmak üzere en iyi kripto para biriminin çeşitli yönlerini inceledi.

“Bizim görüşümüze göre, 2021’de Bitcoin, spekülatif bir risk varlığından küresel bir dijital değer deposuna geçiyor. Gelişmekte olan Bitcoin için bu fiyat keşif aşamasında, yükselen bir dalgayı sürdüren ihtiyatlı bir çeşitliliğin olduğunu görüyoruz.”

Bu boğa koşusundaki Bitcoin, fiyatını 2017’nin en yüksek seviyesinden neredeyse üç katına çıkarmakla kalmadı, daha da önemlisi, değerindeki düşüşün ortasında onu bir hazine rezerv varlığı olarak kullanan kurumlardan büyük bir kabul gördü.

“Bitcoin 100 bin doları geçebilir”

2021’de Bitcoin, önceki eşik olan 50.000 dolarlık fiyat hedefini ve 1 trilyon dolarlık piyasa değerini bu yılın sadece iki ayında aşmayı başardı. Arzın azalması karşısında artan talep ve giderek daha elverişli bir makroekonomik ortamla birlikte, rapor Bitcoin’in bir varlık sınıfı olarak olgunlaştığını ve 2021’in sonunda 100.000 dolar fiyat eşiğine ulaşabileceğini belirtiyor.

Rapor ayrıca, Bitcoin’in göreli oynaklığının altın karşısında düşüşte olduğunu ve yeni ortaya çıkan dijital varlık benzer şekilde davranmaya devam ederse, volatilitesinin birkaç yıl içinde Amazon ve diğer hisse senetlerinden daha az olacağını belirtiyor.

Rapor ayrıca, mevcut fiyat oynaklığının ve satışın büyük ölçüde perakende yatırımcılardan geldiğini ve 2017’nin başındaki satış modeline oldukça benzer olduğunu, ancak uzun vadede hodlers’ın bu zayıf satıcıları geride bırakacağını belirtiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin