Kripto para madencilik startup’ı Bitfury, kamuya açık olmayı düşünüyor
Kripto para madencilik startup’ı Bitfury, kamuya açık olmayı düşünüyor

Bloomberg: Kripto madencilik firması Bitfury, halka arz olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknoloji şirketi Bitfury, potansiyel bir halka arz düşünüyor.

Kripto para madencilik startup’ı Bitfury, kamuya açık olmayı düşünüyor

Kripto para madencilik startup’ı Bitfury, konuyu bilen insanlara göre Avrupa’nın ilk büyük endüstrisi listesinde yer alabilecek ilk halka arz da dahil olmak üzere stratejik seçenekleri tartıyor. Konuyu bilen insanlar, şirketin borç finansmanını arttırmak veya bir azınlık hissesi satmak gibi bir dizi seçeneği incelediğini söylediler. Şirkte önümüzdeki iki yıl içinde halka açılabilir, değeri 3 milyar dolardan 5 milyar dolara ulaşabilir. Ancak, söz konusu kaynakların piyasalara ve endüstrinin sağlığına bağlı olarak değişebileceği belirtiliyor.

Şirket, önümüzdeki yıl Londra, Amsterdam veya Hong Kong’da potansiyel bir halka arz öncesinde küresel yatırım bankalarıyla bağlantı kuruyor. Kripto para madencilik startup’ı, 2011 yılında kuruldu ve Bitcoin (BTC) Blockchain yazılımını geliştiren ve BTC madenciliği için altyapı sağlayan en büyük Çin dışı şirket olarak kabul edilmekte. Şirket ayrıca daha az komisyonla daha hızlı işlemler için güvenli bir off-chain kanalı olarak çalışan Flare adlı Lightning ağında yönlendirme için daha verimli bir algoritma geliştirdi.

Madencilik şirketi Hut 8, dünyanın en büyük halka açık ticaret şirketi oldu

Geçtiğimiz ay şirket, ASIC çipi Bitfury Clarke’ı temel alarak BTC madencilik donanımının yeni neslini piyasaya sürdü. Çip, Bitfury’nin diğer BTC madencilik donanımına entegre edilmesine ek olarak ayrı ayrı satılmakta. Şirket Mart ayında hükumet onayını aldığı Kanada, İzlanda, Gürcistan ve Norveç’teki madencilik merkezlerinde yeni ASIC’i uygulamayı planlıyor.

Temmuz ayında Toronto merkezli BTC madencilik şirketi Hut 8, Kanada’daki ikinci madencilik tesisinin tamamlandığını açıklayarak, dünyanın en büyük halka açık ticaret şirketi haline geldiğini duyurdu. Proje, şirketin madencilik donanımına ve diğer ihtiyaçlara erişimini sağlayan BitFury ile ortaklaşa başlatıldı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin