Bloomberg: “Bitcoin için bitiş noktası sona erdi!”
Bloomberg: “Bitcoin için bitiş noktası sona erdi!”

Bloomberg: “Bitcoin’in satış eğilimi yakında bitecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg, teknik sinyallerine göre Bitcoin’in satış eğiliminin yakında biteceğini söylüyor.

Bloomberg: “Bitcoin için bitiş noktası sona erdi!”

Eğilim ters dönüşlerini ve tükenmeyi algılayan GTI VERA Convergence Divergence göstergesi olarak adlandırılan bir araç, Bitcoin için hemen bir bitiş noktası öngörüyor. Sinyal, bir tersine dönüşün yakında geleceğini gösteriyor. Bloomberg’e göre, bu durum, Bitcoin fiyatında bir tersine dönüşe işaret ediyor olabilir ve Bitcoin gelecek ay %39 oranında artabilir.

GTI VERA Convergence Divergence göstergesi, kendine özgü VERA (nispeten ayarlanmış volatilite patlaması) ile ve sadece tipik olarak kullanılan teknik geleneksel hareketli ortalamaların yakınlaşması ve uzaklaşmasını (MACD) kullanır. Fiyatların yanı sıra, Bitcoin yatırımcıları son günlerde kripto parayla ilgili olumsuz haberlerle uğraşmak zorunda kaldılar. Bu tahmin yatırımcıların yakın gelecekte gerçekleşmesini dört gözle bekledikleri iyi haber olabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin