Bloomberg analisti iki yıllık Bitcoin fiyat tahminini açıkladı:
Bloomberg analisti iki yıllık Bitcoin fiyat tahminini açıkladı: "Altının yolundan gidecek."

Bloomberg analisti iki yıllık Bitcoin fiyat tahminini açıkladı: “Altının yolundan gidecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin en son 2018 senesinde görülen seviyelere ulaşırken bir sonraki hamlesine karar verme yolunda, 17-18 bin dolar aralığında mola verdi. Altın yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesini kırarak ons ​​başına 2.000 doları aşarak geri çekilip fiyatı sağlamlaştırdı. Bloomberg Intelligence Stratejisti Mike McGlone, aynı şeyin BTC ile de olabileceğini düşünüyor.

“Bitcoin, altın ile aynı yolu izleyecek.”

Çarşamba günü Bloomberg’e röportaj veren McGlone, ​​”Kısa vadeli, 20.000 dolar oldukça iyi bir direnç.” dedi:

Korkarım (Bitcoin) altının yaptığını yapacak. Altın 2.000 dolara ulaştı ve o zamandan beri boğa piyasasında konsolide oluyor.

TradingView.com verilerine göre Bitcoin 17.200 dolara düşmeden önce salı günü 18.500 dolara yükselmişti. O zamandan beri, varlık bu iki seviye arasında konsolide olarak yatay işlem gördü. Uzun vadede McGlone, önümüzdeki yıllarda Bitcoin için daha fazla yükseliş bekliyor:

Bu yıl Bitcoin ile ilgili en önemli şey çok basit: Sayının önüne bir tane daha eklemek. Unutmayın, geçen yılın sonunda 7.000 dolar civarındaydı. Endişelendiğim şey, potansiyel olarak geleceğin göstergesi olan geçmiş performansa bakarsanız, önümüzdeki bir veya iki yıl sayının arkasına yeni sıfırlar ekleyebilir.

BTC 180.000 dolara mı yürüyecek?

Bitcoin, 2019’un sonuna doğru 7.000 dolar referansıyla bu rakama bir tane ekledi ve 17.000 dolar yaptı. 17.000 doların arkasına sıfır eklemek, 170.000 dolarlık bir tahmin sağlar. Ancak, McGlone ile röportaj sırasında Bitcoin zaten 18.000 doları aşmıştı, bu nedenle sıfır eklemek muhtemelen gelecekteki 180.000 dolarlık bir fiyat anlamına gelebilir.

McGlone, kısa vadede Bitcoin’in fiyat dalgalanmalarına referans dahil olmak üzere bir dizi başka önemli noktaya değindi. “Bitcoin, altının dijital bir versiyonu haline geliyor.” diye açıkladı. “Bu yıl meydana gelen önemli bir nokta, Bitcoin oynaklığının azalmasıdır.” dedi. “Aslında, altına kıyasla şimdiye kadarki en düşük değer.”

Kurumsal FOMO başladı

Strateji uzmanı ayrıca ortak bir ana pazar barometresi olan Nasdaq’a karşı düşük Bitcoin oynaklığını da açıkladı. “Gezegendeki diğer tüm risk varlıkları ile volatilite artıyor, Bitcoin düşüyor.”

McGlone ayrıca para basımına paralel olarak Bitcoin üzerinde “kurumsal FOMO’dan” da bahsetti. Bu yıl MicroStrategy ve Jack Dorsey’in şirketi Square gibi bir dizi ana akım finans aktörü yüklü miktarda BTC satın aldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin