Bitcoin büyük düzeltme görüyor - Şimdi girme zamanı mı?
Bitcoin büyük düzeltme görüyor - Şimdi girme zamanı mı?

Bloomberg analisti Bitcoin’in 50.000 dolara ulaşabilmesini bu şarta bağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çarşamba günü yayınlanan bir raporda, kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, lider kripto para biriminin önümüzdeki oturumlarda 50.000 $’a ulaşabileceğini yazdı.

Bitcoin’i son geri çekilme hareketi sırasında 30.000 – 40.000 $ aralığını tutma kabiliyeti olduğunu belirten analist, özellikle 30.000 $’ın kurumsal yatırımcıları çekmek için sağlam bir destek üssü olarak hizmet ettiğini belirtti.

Kurumsal yatırımcıları Bitcoin’e iten sebep

Kurumsal yatırımcıları Bitcoin’e yaklaştıran şeyin ne olduğuna gelince, McGlone, fonların altından kripto piyasalarına aktığını gösteren “geniş kanıtların” altını çizdi.

Anormal derecede düşük faiz oranları, artan borç / GSYİH oranı ve küresel niceliksel genişleme, Bitcoin fiyatına güçlü rüzgarlar sağladı. Yalnızca 21 milyon tokenlık sınırlı arz kapasitesi ile kripto para birimi, güvenli liman varlığı olarak talebinde dramatik bir artış yaşadı.

Bu arada, geleneksel yatırımcılar, değeri 2020’de enflasyon korkusuna karşı rekor bir yüksekliğe ulaşan altını seçti.

Kurumsal yatırımcılar

McGlone, kurumsal yatırımcıların Bitcoin piyasasında Grayscale Bitcoin Trust aracılığıyla risk almaya başladığını belirtti.

Sermaye, güvenlik tekliflerini desteklemek için daha fazla Bitcoin biriktirmeye devam ederken, Grayscale’in Trust fonuna aktı. Bu arada, altın ETF’ler geri çekilme yaşadı.

Yeni bir değerleme

Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesi, volatilitesi altın ve hisse senedi gibi diğer geleneksel piyasaların seviyelerine düştükçe daha da artma eğilimindedir. Bu arada McGlone, kripto para biriminin volatilitesinin değerli metalinkinin altına bile düşebileceğini ve bu da onu 2025 yılına kadar daha çekici bir güvenli liman varlığı haline getirebileceğini belirtti.

Kripto para biriminin altına karşı bir sıfır daha ekleyebileceğini belirterek, “Bitcoin’de 260 günlük volatilite, 2017’nin başına çok benzer” ifadesini kullanıyor.

McGlone’a göre 50 bin dolarlık fiyat etiketi kurumsal yatırımcıların daha fazla alana girmesine bağlı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin