Bloomberg analisti, Bitcoin'deki çapraz güç gördüğünü söylüyor

Bloomberg analisti, Bitcoin’de çapraz güç gördüğünü söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her şeye rağmen Bitcoin Mart ayını iyi geçirdi. Aylık kapanışı da fena olmayacak bir bölgede yaptı. Son birkaç haftalık performansı ise göz dolduruyor. Bloomberg analisti ise, etkileyici performansı bakın nasıl yorumladı?

Lider kripto para birimi alışılmışın dışında bir ilerleme kaydetti. Savaş ve küresel ekonominin krizinden iyi sıyrılan kripto endüstrisi yukarı ok gibi fırladı. Bu fırlamanın düzeltmesi kaçınılmaz olsa da eskiye nazaran iyimser tablo daha olumlu gözüküyor.

Piyasanın yakından tanıdığı Bloomberg analisti Mike McGlone ise Bitcoin’deki çapraz güce dikkat çekiyor. Yahoo Finance ile gerçekleştirdiği söyleşi de piyasa hakkında düşüncelerini paylaştı.

Bloomberg analisti Mike McGlone, BTC’nin farklı güç gösterdiğini söylüyor

Emtia stratejisti, Yahoo Finance ile piyasa hakkındaki düşüncelerini paylaştığı bir sohbete katıldı. Son birkaç haftanın çok az sayıda varlığın Bitcoin’e rakip olabileceğini son derece net bir şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

Bitcoin’in ticarette olduğu kadar işletimde de herhangi bir aksama süresi olmamasına hayran kaldı. Buna karşılık, bazı varlıklar, alım satımlarının makro olaylardan etkilenebileceğini veya durdurulabileceğini defalarca kanıtlamıştır. Bloomberg analisti McGlone, 

“Bitcoin’in önemi son birkaç hafta beni gerçekten etkiledi. Gezegendeki en önemli, akıcı, 7/24 en geniş çapta işlem gören varlık  olduğunu gösterdi. Bitcoin’in güvenilirliğini anlamaya başlıyorlar. Bitcoin’e daha fazla inanç ile daha fazla talep geldi.”

McGlone, bunun Bitcoin’in kodlanmış arzının azalmasıyla birleştiğinde, Bitcoin fiyatını artıran şeyin bu olduğunu belirtti. Bitcoin’in artan benimsenmesi, aynı zamanda güçlü bir “makro büyük resim” lehine oluyor. Makro ölçekte, Bitcoin, fiyat artışının borsadan çekildiğini gördüğü için farklı bir güç gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin