Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?
Bitcoin neden rekor kırdı? İşte 3 kritik sebep... Peki yükseliş sürecek mi?

Bloomberg analisti, Bitcoin için bir sonraki hedef tahminini yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg ‘de kıdemli bir emtia stratejisti olan Mike McGlone’a göre, Bitcoin’in fiyatı, fonların altından dijital varlığa geçişini takiben yakında 50 bin dolar seviyesini görebilir.

McGlone, “Bloomberg Crypto Outlook” Şubat 2021 sayısında düşüncelerini dile getirdi. Bitcoin’in bir süredir 30.000 $ seviyesine tutabildiğine işaret etti. “Artan kurumsal benimseme ve kıyas ölçütünün küresel bir rezerv varlık olma potansiyeli” ile birleştirildiğinde, Bitcoin 50 bin dolara doğru hareket edebilir. Analist şunu yazdı:

Dijitale geçen bir dünyada, Bitcoin’e ve değerli metallerden daha fazla fonun akmasını beklemek mantıklıdır. Altın borsası yatırım fonlarından çıkışlar ve kıyaslama kriptolarını takip eden ürünler için girişler potansiyel bir paradigma değişikliğini desteklemektedir.

McGlone’un iddialarına göre, bir avuç kurumsal yatırımcı altın yerine Bitcoin’i seçmeye başlıyor. MicroStrategy’den Michael Saylor, şirketinin neden Bitcoin’e yatırım yapmaya karar verdiğini açıklarken, altının ROI’sinin yeterince çekici olmadığını söyledi.

McGlone, raporunda, fonların sarı metalden Bitcoin’e hareket ettiğini kaydetti. Ayrıca, Grayscale’in Bitcoin Trust’ı yaklaşık 700.000 BTC’ye yükselirken, altın ETF’ler geçen yıl Ekim ayında 111 milyondan yaklaşık 109 milyon onsa düştü.

btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin