Bloomberg 2021 Bitcoin boğa koşusunun ipuçlarını açıkladı
Bloomberg 2021 Bitcoin boğa koşusunun ipuçlarını açıkladı

Bloomberg 2021 Bitcoin boğa koşusunun ipuçlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020’nin başlarında Bloomberg Intelligence, Bitcoin’in yakında 12.000 $’a ulaşacağını iddia etmişti. Gerçekleşen tahmin, tahmini yapan analistin, kripto para biriminin 2017’de olduğu gibi başka bir boğa koşusuna başlamak üzere olduğunu ima eden yeni bir grafiği paylaşmasına neden oldu.

Bloomberg kıdemli emtia stratejisti: 2021’de “daha sert” kripto piyasası gelecek

2020 yılı tarih kitaplarında birkaç temel nedenden ötürü hatırlanacak. Bu, modern teknolojik dünyanın gördüğü ilk yaygın salgın ile itibari para birimi çöküyor ve yönelim Bitcoin’e doğru oluyor.

2020’nin başlarında, Bitcoin üzerine bir Bloomberg Intelligence raporu, kripto para birimini dolar, altın, Nasdaq ve daha fazlasıyla karşılaştıran genel bir yaklaşım sergilemişti.

Nasdaq’ın boğa öncesi piyasa seviyelerine düşmesine kıyasla kripto para biriminin göreceli volatilitesi, Bloomberg için Bitcoin’de bir şeylerin olacağına dair erken bir haberdi.

Rapor ayrıca 10.000 doların yakında kırılacağını ve kripto para biriminin 12.000 dolara çıkacağını iddia etmişti. Tahminler doğru çıktı ve kimileri BTC’nin artışından güzel kârlar elde etti.

Şimdi Bloomberg’in Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’i Nasdaq borsa endeksiyle karşılaştıran yeni bir grafik paylaştı. Analist grafiği  yaklaşmakta olan olası bir boğa koşusuna ipucu vermek için kullanıyor.

Nasdaq’ın düşük performansı ve azalan arz Bitcoin boğa koşusunu destekliyor

Bitcoin’in Nasdaq hisse endeksinden ayrışmasıyla, düşük performans, kripto para biriminin yakın tarihindeki başka bir noktada olduğu gibi, kısa sürede aşırı performansa dönüşebilir.

McGlone, Bitcoin’in bir düzeltme aşamasına geçmeden önce %235 daha yükseleceğini gösteren önceki bir ayrışmaya işaret ediyor.

bitcoin bloomberg mcglone

Mevcut fiyatlardan %235’lik bir artış, Bitcoin’i BTC başına yaklaşık olarak 38.000 $’a çıkaracak ve varlığın 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse iki katına çıkaracaktır.

Kıdemli Stratejist, BTC arzını, ayı piyasasını ve Nasdaq karşısında kaybedilen zemini yeniden kazanmanın, yükseliş dalgalanmasına işaret eden temel faktörler olarak ele alıyor

Bitcoin’in arzının azalmasına ek olarak, aynı zamanda BTC 21 milyon rakamı ile sınırlı. Para arzı yalnızca 2020’de %20 arttı ve kripto para birimi, fiat para birimi hiper enflasyonuna karşı bir koruma görevi görebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin