BlockTower Capital ayı piyasasına rağmen büyümeye devam ediyor
BlockTower Capital ayı piyasasına rağmen büyümeye devam ediyor

BlockTower Capital ayı piyasasına rağmen büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası son zamanlarda acı çekmesine rağmen, önde gelen bir kripto hedge fonu hala önemli bir başarı sürdürüyor. BlockTower Capital kısa süre önce daha fazla personel aldığını ve büyük bir genişlemenin parçası olarak ikinci ofisi açtığını duyurdu.

BlockTower Capital 2017 Aralık ayında kuruldu

BlockTower geçtiğimiz yıl Goldman Sachs eski bir yatırım müdürü Matthew Goetz tarafından kuruldu. BTC fiyatları 20.000 dolara kadar yükseldiği, Bitcoin’in tarihi boğa yürüyüşü zamanında faaliyete geçti. Connecticut tabanlı riskten korunma fonu, o zamandan bu yana BTC tokeninin kendisinden biraz daha iyi performans göstermeyi başardı ve en büyük kripto parada görülen görülen %54’lük azalmanın aksine, değerinin sadece yüzde 52’sini kaybetti.

Geçen ay BlockTower’ın New York’ta ikinci bir ofisi açtığı duyuruldu ve firma yılın başında toplam 13 kişiyi işe alarak genişledi. Yeni işe alınanlar arasında, başlangıç ​​inkübatörü Expa’dan BlockTower’a katılan Eric Friedman ve Tokyo ile Singapur’da çalışan eski bir Goldman Sachs çalışanı olan Steve Lee de vardı. Kripto Fund Research verilerine göre ayrıca 2018’in başından beri 98 farklı kripto hedge ve girişim fonunun başlatıldığı bildirdi.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin