Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında son derece olumlu ifadeler kullanan Blockstream CEO’su Adam Back, bu kez TRX ile ilgili ifadeleri sebebiyle gündemde. Kripto para piyasasını “Roma’nın yanışı” ile tasvir eden Back, Bitcoin’in bu yangından kurtulmak için çok önemli olduğunu belirtirken TRX için “sh*tcoin” ifadesini kullandı.

Adam Back: “Etkisiz sistemleri bırakın, Bitcoin trenine atlayın.”

Twitter üzerinden takipçilerine seslenen ve Bitcoin’in diğer kripto paralar üzerinde bir güce sahip olduğunu söyleyen Back, insanlara BTC satın almalarını ve hodl etmelerini tavsiye ediyor. Adam Back’in kriptografi alanında önemli icatları olduğu biliniyor.

İnsanların “etkisiz” varlıkları terk etmeleri gerektiğini söyleyen ünlü CEO bunun yerine herkesin Bitcoin trenine atlamasını ve bu aktif piyasadan yararlanması gerektiğini belirtti. Adam Back’in insanların odaklanmasını istediği bir şey, Bitcoin benimsenmesini artırmak ve daha fazla hodl.

“TRX bir sh*tcoin.”

Bir takipçisinin TRX’i destekleyerek Back’i çürütme çabası ise deyim yerindeyse takipçinin elinde patladı. TRX hakkında “sh*tcoin” (b*ktan) ifadesini kullanan Back, bu kripto para birimini sevmediğini açıkça belirtmiş oldu.

Açıkçası, Adam Back bazı altcoinlere sh*tcoin diyen ilk kişi değil. Bir süredir herkesçe bilinen bu terim, Bitcoin altcoinlerden daha iyi performans gösterdiğinde daha sık duyuluyor.

zycrypto

İsviçreli bankaya kripto para işlemleri için yeşil ışık: Önemi ne?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin