Blockstack (STX) tüm zamanların en yüksek seviyesinde yükselişine devam ediyor
Blockstack (STX) tüm zamanların en yüksek seviyesinde yükselişine devam ediyor

Blockstack (STX) tüm zamanların en yüksek seviyesinde yükselişine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BlockStack (STX) fiyatı, 0.30 $ ‘lık uzun vadeli direnç seviyesinden koptu ve şu anda bu seviyeyi destek olarak doğrulama sürecinde.

Blockstack’in (STX), aşağıda özetleyeceğimiz direnç hedeflerine doğru yukarı yönlü hareketini sürdürmesi bekleniyor.

Blockstack (STX) direnci desteğe çevirdi

STX için haftalık grafik, Mart ayından bu yana artarken 0,30 $ direnç alanının üzerine çıkmakta zorlandığını gösteriyor.

STX, 12 Aralık’ta bu direncin üzerine başarıyla çıktı ve iki gün sonra 0.345 $ ‘a ulaştı. Ek olarak, STX bu seviyenin üzerinde bir haftalık kapanışa ulaştı ve haftalık satış hacmi rekor seviyedeki en yüksek seviyeydi. Yazımız yayına hazırlanırken STX bu alanı destek olarak doğrulamak için geri döndü.

Fiyatın neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğu düşünüldüğünde (fiyat hareketinin ilk haftasındaki fitil hariç), bir sonraki direnç alanını bulmak için Fib uzantılarını kullanmamız gerekir. Bu, bize bir sonraki en yakın direnç alanı için 0,48 dolarlık bir hedef verir.

STX Weekly Levels

Artan Destek Hattı

Günlük grafiğe göre, STX’in 3 Kasım’dan beri artan bir destek hattını takip ettiği görülebilir. Bu süre zarfında, STX 0,30 $ alanından çıktı ve şu anda destek olarak doğrulama sürecinde (yeşil okla gösterilmiştir).

Günlük grafikteki teknik göstergeler, STX’in daha önce belirtilen hedefe doğru yukarı doğru hareket etmeye devam etme olasılığını destekliyor.

STX bu yükselen destek çizgisinin üzerinde işlem gördüğü sürece, yükselmeye devam etmesi bekleniyor.

STX Ascending Support

kripto para tüccarı @kaisercrypto, direnç/destek değişimini gösteren ve aynı zamanda sürekli bir yukarı doğru hareket öneren bir STX çizelgesi çizdi. Bu, hem haftalık hem de günlük zaman dilimlerinin görünümüne uyuyor.

SXT Movement

Dalga Sayısı

Dalga sayısı, STX’in 7 Ekim’de 0.136 $ ‘lık düşük bir değerle başlayan üçüncü döngü dalgasında olduğunu gösteriyor. Dalganın tepesi için olası bir hedef 0,58 $ ‘da bulunuyor ve bu da 1: 3 dalgalarına 1: 1.61 oran verir.

STX Wave Count

Harekete daha yakından bakıldığında, STX’in büyük olasılıkla genişletilmiş bir beşinci dalgada (siyah) olduğu görülüyor. Bu dalganın alt dalga sayısı turuncu ile gösteriliyor.

STX Short-Term Count

Uzamanın nedeni, üçgen kırılmasından sonra 1-2 / 1-2 dalga oluşumu (turuncu ve kırmızı) gibi görünüyor.

Alt dalganın 3 ve 5’in (turuncu) sona ermesi için en olası hedefler, uzun vadeli grafiklerde bulunan her iki hedefe de uyan 0,47 dolar ve 0,57 dolar fiyatları olarak bulundu.

0.246 $ ‘lık düşük alt dalga 2’nin altındaki bir düşüş, bu belirli sayımı geçersiz kılacaktır.

STX Extension

Sonuç

Blockstack (STX) fiyatının hedeflere doğru yükselişini 0.48 $ ‘dan sürdürmesi ve muhtemelen 0.57 $’ a ulaşması bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin