BlockFi’nin FTX ile ilgili maddi bağları gün yüzüne çıktı!

BlockFi’nin FTX ile ilgili maddi bağları gün yüzüne çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BlockFi ile FTX arasında yaşanan ikili ilişkiyle ilgili daha çok detay paylaşıldı. Şirketler arasında yaşanılan sıkı bağ maddi boyutu ortaya çıkardı. Dahası finansal belgeler gündeme bomba gibi düştü.

Belgeler daha önce FTX ve Alameda Research ile ilgili mali bilgileri sansürledi. Ancak sansürsüz kopyalar yanlışlıkla yayınlandı. İflas eden kripto kredi firması BlockFi’nin yanlışlıkla sansürsüz finansal veriler yüklediği ortaya çıktı. 

İflas eden kripto para borsası FTX ve ilgili ticaret şirketi Alameda Research ile bağlantılı 1,2 milyar dolarlık varlığı ortaya çıkardığı bildirildi. Gece saatlerinde gelen haber CNBC raporlarına yansıdı. Yabancı kaynağın paylaştığı raporda dosyaların maddi boyutunu daha iyi gösterdi.

BlockFi’nin, 1 milyar dolarlık maddi boyutu

Salı günü yanlışlıkla yüklenen finansal verilere göre, BlocFi ile ilgili iflasına perde arkasını gösterdi. İflas etmiş kripto kredi kuruluşu BlockFi’nin SBF’nin FTX ve Alameda Research ile bağlantılı 1,2 milyar dolardan fazla parası olduğunu ortaya koyuyor.

11 Kasım’da FTX ve bağlı kuruluşları, SBF’nin CEO pozisyonundan istifa etmesinin ardından iflas başvurusunda bulunmuştu. FTX, iflas başvurusunda borsanın ciddi bir likidite kriziyle karşı karşıya olduğunu ve bu durumların acil durumlarda açılmasını gerektirdiğini belirtti.

BlockFi, FTX bozgunuyla ilgili endişeler nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı. Şirket daha sonrasında 28 Kasım’da borç veren ayrıca iflas koruması için başvurusu yapmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin