Grayscale, CME ETH Vadeli İşlemleri lansmanından önce Ethereum Trust'ı yeniden açıyor
Grayscale, CME ETH Vadeli İşlemleri lansmanından önce Ethereum Trust'ı yeniden açıyor

BlockFi, Litecoin ve Gemini Dollar tarafından desteklenen kredileri sunmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto-to-dolar borç veren BlockFi, teminat olarak Litecoin (LTC) ve Gemini Dollar (GUSD) kullanan krediler sunmaya başladığını duyurdu. Platform daha önce sadece Bitcoin ve Ethereum’u kabul ediyordu.

BlockFi şirketinin iş modeli, kripto paraları teminat olarak kabul etmek

Şirket 2017 yılında kuruldu ve şu anda 40 eyalette faaliyet gösteriyor. İş modeli, kripto paraları teminat olarak kabul etmek ve USD cinsinden krediler vermek. Yakın zamana kadar platformda sadece Bitcoin ve Ethereum teminat olarak kabul ediliyordu ve sadece krediler için USD ödeniyordu. Bu durum, LTC ve GUSD için destek eklenmesiyle değişti. Aslında, GUSD hem teminat hem de kredinin ödenmesi için kullanılabilir.

Daha önce, kullanıcı kredilerini dolar cinsinden istiyorsa, bunu sadece 9 AM-6 PM standart iş saatleri içinde alabiliyordu. GUSD, 7/24 olan borsalarda işlem gördüğünden, herhangi bir zamanda teslim edilebilir. Şirket, bunu en iyi 10 kripto paranın tamamının teminat olarak desteklenmesine yönelik bir adım olarak görüyor.

“Litecoin, çoklu ticaret merkezlerinde USD çifti ile güçlü bir likiditeye sahip.”

BlockFi CEO’su konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Litecoin, yakın zamanda Gemini’ye eklendi ve uzun bir fiyat takdir tarihçesine sahip… Büyük, gömülü sermaye kazancı elde etmek, kriptoyla desteklenen bir krediyi değerlendirmek için motive edici faktörlerden biri. Litecoin ayrıca, çoklu ticaret merkezlerinde USD çifti ile güçlü bir likiditeye sahip.

Bu, kripto pazarına likidite eklemenin bir başka adımı. Yeni kripto paraların teminat için uygun hale gelip gelmeyeceğini öğrenmek için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin