BlockClick, reklam dolandırıcılığını azaltmak için Blockchain platform prototipini sunuyor
BlockClick, reklam dolandırıcılığını azaltmak için Blockchain platform prototipini sunuyor

BlockClick, reklam dolandırıcılığını azaltmak için Blockchain platform prototipini sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünün dünyasında reklamlardan kaçınmak zor oluyor. Ancak, bize gösterilen reklamların sayısı arttıkça, reklam sahtekârlığı da artıyor. Dijital pazarlama endüstrisi, tüketicilerin yanı sıra meşru reklamcıların da sorunlardan korunmasına yardımcı olabilecek bir dolandırıcılık koruma mekanizmasına ihtiyaç duyuyor. Sektörde bir fırsat bulmak için, Avustralya Blockchain şirketi BlockClick, baştan sona işlem şeffaflığını sağlayan bir reklam dolandırıcılığı koruma platformu için yeni bir prototip geliştirdi.

BlockClick daha iyi şeffaflık ve dolandırıcılık koruması sunuyor

BlockClick platformu, reklamverenlerin yanı sıra sahte trafik nedeniyle çok fazla ödeme yapan medya alıcılarına şeffaflık sağlıyor. Prototip, Ethereum ağını kullanıyor. Akıllı sözleşmeler, pazarlama kampanyalarını doğrulamak için tüm taraflara izin vermek amacıyla platforma entegre edildi. Paydaşlar; dijital pazarlama ağı sağlayıcıları, reklamverenler, yayıncılar ve daha fazlasını içeriyor. Kampanyanın tüm parametreleri önceden alıcılar ve satıcılar tarafından kabul ediliyor. Prototip, birden çok merkezi olmayan uygulamalarla da uyumlu bulunuyor.

BlockClick platformu işlemler için ERC20 token’larını kullanılıyor

Platform kullanılırken, kullanıcılar cüzdanlarında saklanabilecek ERC20 tokan’ları edinebiliyor. Cüzdan, platformda profil oluşturulduğu anda sağlanabiliyor. Token’lar platformun dahili borsasından satın alınabiliyor. Şu anda platformda kabul edilen token, BlockClick’in media’sıdır. Ancak gelecekte Bitcoin, Litecoin, Monero ve Ethereum eklenecek.

Akıllı sözleşmeler zamana bağlı bulunuyor.Bitiş tarihi veya seçilen dönüşüm oranına ulaşıldığında yürütülüyor. Alıcılar mevcut satıcılarla çalışabiliyor veya yeni kişileri platforma davet edebiliyor. Aynı zamanda sözleşmeleri oluşturmak ve değiştirmek mümkün olabiliyor. Bir sözleşme değiştirildiğinde alıcılar ve satıcılara otomatik olarak e-postayla gönderebiliyor.

Sözleşmeler son derece özelleştirilebiliyor. Alıcı, satıcı tarafından değiştirilip değiştirilemeyeceğini seçebiliyor. Her satıcının reklamı için müşterinin teklif URL’sine yönlendiren benzersiz bir izleme bağlantısı bulunuyor. BlockClick ayrıca sözleşmelerin yasal olmasını sağlıyor.

Tüm sahtekârlık tıklamalarını, satışlarını kaldırıyor. Tüm satıcılar kamu alanında görünür hale geliyor. Eski reklam ve pazarlama ağlarından daha fazla şeffaflık sağlıyor. Alıcılar, profillerine baktıktan sonra çalışmak istedikleri satıcıları seçme konusunda özgürlüğe sahip bulunuyor. Bu, sadece gerçek satışların yapılmasını ve piyasalardan dolandırıcılığın ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin