evlilik sozlesmesi blockchain
Blockchain’e kaydedilen ilk evlilik sözleşmesi Avusturya’da gerçekleşti

Blockchain’e kaydedilen ilk evlilik sözleşmesi Avusturya’da gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avusturya, Blockchain’e kaydedilen ilk evlilik sözleşmesi yapılan yer olarak tarihe geçti. Blockchain’e kaydedilen evlilik sözleşmesi ile akıllı mal paylaşımı da yapılmış oldu. Ancak, yeni yaklaşıma rağmen, Avusturya yasalarına göre yasal statü ve mal paylaşımını düzenlemek için bir fiziki belge imzalanması gerekiyor.

İlgili dokümanın sözleşmesi, iki Ethereum cüzdanına bağlanan “akıllı evlilik sözleşmesi” şeklinde ifade edildi. Böylece varlıklar hisse oranında eklenebilecek ya da paylaşımı yapılabilecek. Akıllı evlilik sözleşmesi damat, Lucas Götz’ün şirketi Block42 tarafından uygulandı.

Lucas’a göre, akıllı evlilik sözleşmesinin avantajlarından biri, otomobiller ve evler gibi fiziki varlıkların nispeten kolaylıkla eklenmesi veya kaldırılması. Ayrıca sözleşme, varlıklarının pay oranını da gösteriyor.

Blockchain’e kaydedilen evlilik sözleşmesi bir başlangıç

Block42 şirketinin sahibi Lucas Götz, evliliğin Blockchain’de saklanmasının her para yatırma ve çekmenin sistem tarafından otomatik olarak kaydedileceği anlamına geleceğini dile getiriyor. Bunun yanında Lucas, akıllı düğün sözleşmesinin sadece başlangıç ​​olduğunu söylüyor:

Teknolojiye inanıyoruz ve gelecekte her tür sözleşme için standart haline geleceğiz. Blockchain’e dayalı evlilik anlaşması, neyin mümkün olduğunu ve gündelik hukuki meseleleri ele almak için teknolojiyi nasıl kullanabileceğimizi gösteriyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin