Blockchain Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları damga vurdu!

Blockchain Zirvesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları damga vurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye, Blockchain teknolojisine ve kripto varlıklara oldukça yatkın bir ülke. Yatırımcıların önemli bir kısmı henüz teknolojinin farkında olmasa da ister istemez içinde yer alıyor. Bunu bilen şirketler ise yatırımlarını ülkemizde de gösteriyor.

Sadece ülkemizde yatırım olmuyor. Aynı zamanda kripto ve Blockchain teknolojisi üzerine birçok etkinlikler düzenleniyor. Son olarak bugün İstanbul’da bir etkinlik düzenlendi. Ak Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’Da katıldı.

“Blokzincir İstanbul” etkinliği yerli ve yabancı birçok ismi ağırladı. Şu anki teknolojinin faydaları ve zararları bu etkinlikte bahsedildi. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı ise etkinlikte Blockchain teknolojisi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Blockchain vurgusu

Konuşmanın hemen başında savunma sanayisine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bütçeden bahsetti. Daha sonrasında ise asıl konuya geçerek blok zinciri hakkında düşüncelerini paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,

“Kripto para alanında da gelişmeler sağlanmıştır. Son 10 yılda büyük gelişme gösteren bu teknolojinin merkeziyetsiz imkanları, mevcut ticari sistemi kökten değiştirme potansiyeline sahiptir. Bu alanda yeni gelişen ve kulaklarımızın alışkanlık kazanmadığı alternatif iş yöntemleri hayatımıza giderek girmeye başladı. 

Dijital içeriklerin blokzincir üzerinden güvenceye alınmasıyla, süreçte yeni bir evreye geçilmiştir. ‘Dijital varlıklar teknolojinin yakıtı, Blockchain ise vasıtasıdır’. Bu teknolojinin gıda tedariğinden bankalara, lojistikten sanat eserlerine uzanan geniş faaliyet alanını cazip kılan asıl husus, hızlı, verimli, güvenli ve düşük maliyetli işlem yeteneğidir.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin