Blockchain verilerine göre şu anda en kârlı token!
Blockchain verilerine göre şu anda en kârlı token!

Blockchain verilerine göre şu anda en kârlı token!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain verilerine göre göstergelerin ışığında en kârlı token belirlendi. Gösterge, adresleri farklı kripto para bakiyelerini takip eder ve ardından bunları piyasadaki mevcut fiyatlar ile karşılaştırır. Göstergeye göre, Ethereum piyasadaki en büyük kripto para birimleri arasında en kârlı kripto para olmaya devam ediyor.

Ethereum’un piyasa performansı

Piyasadaki çoğu para birimi aktif bir düzeltme aşamasına girerken, Ethereum düşüşe geçmek yerine konsolidasyona giren paralardan biriydi. ETH ATH’sinden sadece %18 kaybederken, Bitcoin aynı dönemde %30 kaybetti.

Ethereum Daily Chart

SHIB, DOGE ve ADA gibi para birimleri önceki yüksek seviyelerinin %50’den fazla altında işlem görürken, Ethereum daha küçük altcoinlerle karşılaştırıldığında daha da etkileyici performans gösteriyor. Ethereum, küresel kripto para piyasası düzeltmesi sırasında parlarken, Shiba Inu ve Dogecoin memecoinleri, geçen ay değerlerinin ve popülerliklerinin çoğunu kaybetti.

https://twitter.com/intotheblock/status/1470356250051452929

Satın alma baskısının hızla azalmasıyla Shiba Inu, bir aydan kısa bir sürede değerinin %60’ından fazlasını kaybetti. Son zamanlarda, token aniden yaklaşık %40 arttı, ardından hızla tekrar düştü ve şimdi iki ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Dogecoin de rakip tokenler gibi fiyatının yaklaşık %50’sini kaybetti. Daha önce, piyasadaki ilk meme coinlerden birinin yatırımcılar arasında hızla popülerliğini kaybettiğini bildirilmişti.

Dogecoin Chart

Cardano en büyük kaybedenler arasında

Ethereum, Matic ve Bitcoin sahipleri kâr ederken, Cardano yatırımcılarının mutlak çoğunluğu yatırımlarının değerinin bir kısmını kaybederek hâlâ kırmızı bölgede kalıyor. Cardano yaz aylarındaki güçlü rallisinin ardından hiçbir destek alamadı ve kripto para, %50’den fazla gerileyerek iki aydan kısa bir sürede büyümesinin tamamını kaybetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin