Blockchain ve kripto para uzmanları 6 Mayıs'ta CCT Blockchain Summit'te!
Blockchain ve kripto para uzmanları 6 Mayıs'ta CCT Blockchain Summit'te!

Türkiye’nin en önemli Blockchain ve kripto para uzmanları Mayıs ayında İstanbul’da!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yıl ilki düzenlenecek olan CCT Blockchain Summit, 6 Mayıs’ta Türkiye’nin en önemli Blockchain ve kripto para uzmanlarını İstanbul’da bir araya getiriyor.

Son yıllarda ilgileri üzerine çeken Blockchain ve kripto para sektörü, bankacılık sistemlerinden gayrimenkul sektörüne, hukuk alanından devletlerin politikalarına kadar tüm alanlarda etkisini arttırmaya devam ediyor. Türkiye’de kripto para kullanımı ve farkındalığını sağlamak adına yapılacak olan CCT Blockchain Summit, bu alana yatırım yapan yerli ve yabancı pek çok uzmanın katılımıyla girişimcilere ve yatırımcılara ışık tutacak.

Blockchain ve kripto para sektörünün uzmanları etkinlikte olacak

Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Kadir Kurtuluş, Kripto Para Uzmanı ve Danışmanı Onur Gözüpek, Kripto Para Grafik Analiz Uzmanı Eylem Cücüloğlu, Defterhane Kurucu Ortağı Cemil Şinasi Türün, GlobalB Law Hukuk Bürosu Kurucusu Sima Baktaş ve daha birçok isimin yer alacağı etkinliğin ana temasında Geleceğin Teknolojisi Blockchain ve Kripto Paralar konuşulacak.

Ayrıca uzmanlar kripto paraların hukuksal boyutu, madencilik, grafik okuma ve analiz yöntemleri, ICO’lar ve günümüzdeki durumu gibi pek çok konuya da değinecek.

Etkinliğin stratejik ortağı İstanbul Teknokent

Kripto para sektörünün ve Blockchain teknolojisinin bolca konuşulacağı etkinliğin destekçileri arasında stratejik ortağı olan İstanbul Teknokent Entertech bulunmakta.

İstanbul Teknokent Genel Müdürü Yasin Erol’un da desteklediği bu etkinliğin sektöre katma değer yaratması bekleniyor.

“İnsanların sektör hakkında her konuda  kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız.”

Türkiye’de kripto paralar ve Blockchain hakkında etkinliklerin daha fazla yapılması gerektiğini belirten, etkinliğin yöneticisi ve Sosyobyte Business’ın kurucusu olan Yasin Şerifoğlu, şu sözleri dile getirdi:

Biz düzenlediğimiz etkinlikle; ilgili firmaların yöneticilerini ve çalışanlarını, Blockchain meraklılarını, geliştiricilerini, akademisyenleri ve alanında uzman kişileri bir araya getirerek sektör hakkında her konuda kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız.

20 konuşmacı, 500’ün üstünde katılımcı

Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda 6 Mayıs 2018’de gerçekleşecek etkinlikte, 20 konuşmacı ve 500’ün üzerinde katılımcı olması hedefleniyor.

Türkiye’nin en önemli Blockchain ve kripto para uzmanlarını bir araya getirecek etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için cryptocointurkey.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin