Opera, Blockchain uygulamalarını araştırmak için Ledger Capital'in teknolojisinden faydalanacak
Opera, Blockchain uygulamalarını araştırmak için Ledger Capital'in teknolojisinden faydalanacak

Blockchain uygulamalarını araştırmak için Opera, Ledger Capital ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain uygulamalarını araştırmak için Opera, Ledger Capital ile ortaklık kuruyor. Ledger Capital Blockchain danışmanlığı ve finansal hizmetler firması olarak hizmet veriyor.

Opera, Blockchain uygulamalarını araştırmak için Ledger Capital’in teknolojisinden faydalanacak

Bu ortaklık ile Blockchain teknolojisinin Opera ürünleri ve ekosisteminde nasıl kullanılabileceğini araştırılmak isteniyor. Opera bilindiği gibi yerleşik bir kripto para birimi cüzdanı içeren ilk büyük web tarayıcısı. Opera kripto cüzdanı ürün şefi Charles Hamel konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Kripto cüzdanıyla ödeme yapmak, kripto parayı doğrudan telefonunuzdan göndermek kadar kolay. Bu kolaylık, satıcılar ve içerik oluşturucuları için yepyeni olanaklar sunuyor.

Opera “Labs” özel sürümünü başlatıyor

Bu ay, Opera, yerleşik kripto cüzdanı ile masaüstü web tarayıcısının bir “Labs” özel sürümünü başlattı. Yeni özellik, kullanıcıların Android telefonlarını kullanarak bilgisayarlarında yaptıkları web 3.0 ve merkezi olmayan uygulama (DApp) işlemlerini doğrulamasına olanak tanıyacak. Ayrıca Labs, mobil kripto cüzdanıyla tamamen uyumlu. Geçen yıl Aralık ayında Opera, masaüstü tarayıcısı için entegre reklam engelleyici özelliğinin yanına kötü amaçlı madencilik yazılımlarını engelleyen bir özellik ekledi.

Geçtiğimiz ay, bir başka büyük web tarayıcısı olan Firefox’ta, gelecekteki sürümlerinde kötü amaçlı yazılımların engelleyeceğini duyurdu. Opera 1995 yılında Norveç’te kuruldu. 2017 yılında şirket, 128,9 milyon dolar işletme geliri ve 6,1 milyon dolar net gelir elde ederken, kullanıcı tabanı 2018’in ilk çeyreğinde dünya çapında 322 milyon kişiye ulaştı. Haziran 2018’de Opera, halka arz (IPO) için başvuruda bulundu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin