featured

Blockchain tabanlı uygulama milyonlara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BeeChat geliştiricilerine göre, yeni platform, kripto para birimleri ve blockchain hakkındaki bilgileri kamuya paylaşmayı ve dağıtmayı amaçlıyor..

Dünyanın ilk kripto para mesajlaşma uygulaması, dijital para birimlerine artan bir küresel ilgi ile birlikte milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

BeeChat, bir blockchain tabanlı mesajlaşma topluluğu. Platform ekim ayında piyasaya sürüldü ve şimdi uygulama üzerinden her gün yüz milyonlarca mesaj gönderiyor.

Platform, uçtan uca şifreleme kullanıyor ve mesajlaşma, arama ve video görüşmeleri gibi özellikler sağlıyor.

BeeChat hali hazırda bir dijital para cüzdanında saklanabilen ve gerçek zamanlı olarak kullanıcılar arasında değiş tokuş edilebilen 10’dan fazla kripto para birimini destekliyor.

Platform aynı zamanda kripto para piyasası ve blockchain hakkında bilgi alışverişini kolaylaştıracak seçenekler de sunuyor.

Etkileşimler Devrim Yaratacak

BeeChat kurucu ekibinin bir üyesi:

“Toplumsal çevredeki bilgi paylaşımı sürecini ve halkın büyümesini hızlandırmak için blockchain ve kripto para birimleri üzerinde genel bir eğitim vermek istiyoruz, bu etkileşim tarzımızda devrim yaratacak bir şey.” dedi.

Blockchain teknolojisi dağıtılmış bir veritabanı olup, tüm kopyaları düzenli olarak yeni işlemlerle ilgili bilgi eklemek için güncellenmektedir.

Bir işlem gerçekleştiğinde her blokta ayrı ayrı şifrelenir ve bu blok tüm ağ kullanıcılarına gönderilir. Her bloğun bir zaman damgası ve bir dizi işlem oluşturmasına olanak tanıyan önceki bloğa bir referansı vardır.

Veriler bu nedenle şeffaf ve değiştirmek çok zor. Bu da onu, herhangi bir dağıtım ya da işlem süreci için yararlı bir güvenlik çözümü haline getiriyor..

Sputniknews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin