Blockchain tabanlı gayrimenkul

Blockchain Tabanlı Garimenkul Platformu ABD’e Faaliyetlerine Başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Emlak sektörü için bir Ethereum Blockchain tabanlı gayrimenkul online teklif ve kabul platformu olan ShelterZoom, 2018 yılının ilk çeyreğinde küresel piyasalarda hayat bulmak için ABD’de faaliyetlerine başladı.

İlk emlak listeleme müşteri olan New York merkezli Cyrus Charter, Kasım ayında başlayan ShelterZoom platformunun ilk testlerine başladı. Buna ek olarak, 10 müşteri beta testi başlattı. Şirket ilk müşterileri olarak ayrıca geçtiğimiz günlerde ilk WordPress gayrimenkul teması kuruluşu olan Estalik’i ve ilk Avustralya şirketi olan Arena Property Agents’ı duyurdu.

ShelterZoom, gayrimenkul tekliflerini alma ve kabul etme sürecini düzene koymak, evrak işlerini azaltmak ve alım satım şeffaflığını arttırmak üzere tasarlanmıştır. Sistem, Emlak Standartları Organizasyonu standartlarına göre inşa edildi.

ShelterZoom online teklif ve kabul platformu, bir Gösterge Tablosu, Şimdi Teklif Ver özelliği taşıyor. Alıcıların ve temsilcilerin online gayrimenkul listelerinden birkaç tıklama ile anında teklif gönderebilmelerini sağlayan bir mobil uygulaması içerir.

Sisteme Kayıtlar Kabul Edildi

Web sitesi, 31 Ocak 2018 tarihinden önce kaydolanlar hiçbir ücret ödemeyecek. Bu tarihe kadar ücretsiz olara firmaların emlak listeleri oluşturması ve web sitesiyle entegre olabilmeleri için kayıtlarını kabul ediyor. Tüm kullanıcılar abonelik ücreti alınmayan gösterge tablolarını kullanabiliyorlar.

ShelterZoom, 28 Şubat 2018 tarihinde sona eren ücretsiz beta periyodunu takiben her bir teklif sunumu için emlak firmalarından 8 $ talep ediyor.

Kurucu ve yönetmen Chao Cheng-Shorland “ShelterZoom tüm gayrimenkul endüstrisini buraya getirmek için iyi bir konumda bulunuyor ” dedi. Herhangi bir gayrimenkul web sitesi bileşenleri sistem tarafından kabul edilebilir. Cheng-Shorland, kurucu ve ortaklardan Amir Allen Alishahi ile birlikte çok uluslu bir ekibe liderlik ediyor.

Cheng-Shorland, “Standardize edilmiş, birlikte çalışabilir, şeffaf ve güvenli teklifler bu işin geleceğidir” dedi.

Blockchain Tabanlı Gayrimenkul

Kullanıcılar, alıcıları ve acenteleri ShelterZoom gösterge tablolarında teklif durumlarını izleyebilirken kullanıcılar, teklifleri gerçek zamanlı olarak izleyebilir, toplar, kabul eder, reddedebilir veya karşılayabilir. Bir işlemle ilgili tüm taraflar, bir arayüz aracılığıyla kurulan protokollere göre süreç boyunca metin bildirimleri alabilir ve hemen birbirleriyle sohbet edebilir.

ShelterZoom teknik danışmanı iDealMachine’in ortağı olan Sergey Fradkov, “Blockchain teknolojisinin pazar yerleri, kuruluşlar ve tüm endüstriler tarafından hızla benimsenmesini göreceğiz” dedi. “Blockchain ve ilgili kriptokrasi uygulamaları yeni iş modelleri sağlayacak ve katılımcılar arasındaki etkileşimleri düzene sokacaktır. Yeni katılımcıların sektördeki segmentlerde hızlı bir şekilde yer almalarını ve yeni iş fırsatları yaratmalarını sağlayacaklar. ”

Kanada, Avustralya, Avrupa ve Orta Doğu’daki ülkelerde 2018 yılının ilk çeyreğinde platform online hizmet vermeye hazırlanıyor.

 

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin