Flare Networks, kullanıcı oylamasından sonra Cardano'yu entegre edebilir
Flare Networks, kullanıcı oylamasından sonra Cardano'yu entegre edebilir

Blockchain tabanlı finans ağı Contour pek çok endüstride devrim yaratacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli çok uluslu bankacılık firması DBS Bank, Contour isimli Blockchain tabanlı ticaret-finans ağına katılan ilk banka oldu.

Ağın kurucuları arasında dev kuruluşlar yer alıyor

The Business Times tarafından yayımlanan habere göre, çok uluslu DBS Bankası Blockchain ticaret-finans ağı Contour’a katılan ilk banka oldu. Ağın kurucuları arasında BNP Paribas, Bangkok Bank, ING, HSBC, Standard Chartered ve Citi Ventures gibi büyük kurumlar yer alıyor. Singapur merkezli banka, uçtan uca akreditif ödeme sürecini Contour’un Blockchain çözümleriyle dijitalleştirmeyi dört gözle bekliyor. DBS, yerleşim süresini ve evrak işlerini azaltırken ticaret sürecini basitleştirmeyi amaçlıyor.

Çok uluslu banka DBS ticaret anlaşması sürecini dijitalleştirmeyi amaçlıyor. Blockchain ağı Contour, DBS’nin kurumsal müşterilerine gerçek zamanlı dijital görüşmeler yapmalarında yardımcı olacak ve bu da verimliliği artıracak. İşlemlerin ve iz denetimlerinin gerçek zamanlı izlenmesi şeffaflığı artırırken tutarsızlıkları daha etkili bir şekilde ortadan kaldırmaya veya çözüme kavuşturmaya yardımcı olacak.

Contour ağı pek çok endüstrinin çalışma şeklini kökten değiştirebilir

DBS Bank’ın küresel işlem hizmetleri grup başkanı John Laurens, bu ağın ekonomik döngülerin kriz zamanlarında sürdürülebilir ticaret ekosistemleri oluşturmak için daha fazla şeffaflık, güvenlik ve hız sağlayarak endüstrilerin çalışma şeklini değiştirebileceğini söyledi.

Geleneksel ticaret finans sisteminde, çoğu süreç insan müdahalesi ve tonlarca evrak gerektiriyor. Devam eden pandemi göz önüne alındığında, artık ticaret sürecinin daha temassız bir şekilde her zamankinden daha hızlı sürdürülmesi elzem hale geldi. HSBC’nin küresel ticaret ve alacaklar finansmanı bölge başkanı Ajay Sharma, daha önce ticaret finansmanı için Blockchain kullanımının mevcut fiziksel kısıtlamaların üstesinden geldiğini iddia etti.

coinnounce

ABD Senatosu’ndan teknoloji hamlesi: “Oylamalar Blockchain ile yapılsın.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin