featured
Blockchain Segwit2x

Blockchain, Segwit2x Çatalı hakkında planlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük Bitcoin cüzdan sağlayıcılarından biri olan Blockchain, Segwit2x Çatalı hakkında planlarını açıkladı494.784 numaralı blok ağında gerçekleşmesi beklenen çatallanma yaklaşık 16 Kasım tarihine denk geliyor. Olası çatallanma durumunda Bitcoin kullanıcılarını ve servis sağlayıcılarını neler bekliyor olacak, cüzdan sağlayıcısından detaylar geldi.

Blockchain, SegWit2x’e nasıl yanıt vermeyi planlıyor? 

Güncelleme işlemi sırasında Bitcoin ağında beklenmedik değişiklikler meydana gelebilir. Ekibimiz, platformumuzun bu değişiklikleri ağa en kısa sürede dahil etmeye hazır olduğundan emin olmak için her geçen gün çalışmaktadır. Yeni sürüme geçiş döneminde, kullanıcıların korunmasını ve kaynaklarının güvende olmasını sağlamak için gerekli adımları atacağız.

Ağ geçişi sırasında fonlarınızı güvende tutmak için , şebeke sabitlenene kadar çatalın yaklaşık 24 saat öncesinde  bitcoin gönderme, talep etme, satın alma, satma ve değiş tokuş için geçici olarak askıya alacağız .

Bir ağ bölünmesi olursa ne olur? 

Planlanan çatalın iki ayrı blok zinciriyle sonuçlanacağı konusunda önemli bir olasılık var. Bu durumda, ağı en fazla destek alan blockchain’i takip edeceğiz ve bu zinciri  Bitcoin ağı olarak göreceğiz. Azınlık zincirinin önemli bir değeri varsa, Bitcoin Cash ile yaptıklarımız gibi, bu değeri müşterilerin tutması veya bir süre değiş tokuşu için hazır hale getireceğiz. Azınlık zinciri 1MB’lık bloklara sahipse, BT1 olarak adlandırmayı planlıyoruz. Azınlık zincirinde 2MB blok varsa, BT2 olarak adlandırmayı planlıyoruz.

Kullanıcılarına Bitcoin’in yanısıra Ethereum cüzdan hizmeti de veren firma, Segwit2x sürecinde Ethereum cüzdanlarının etkilenmeden hizmet vermeye devam edeceğini de ekledi.

Kriptoparahaber olarak daha önceki çatallanmalarda (Bitcoin cash, Bitcoin gold) olduğu gibi, Segwit2x sürecini de yakından takip ederek güncel bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin