Avustralya hükümeti, yenilikçi blok zinciri ekiplerine 6 milyon dolarlık hibe teklifinde bulundu
Avustralya hükümeti, yenilikçi blok zinciri ekiplerine 6 milyon dolarlık hibe teklifinde bulundu

Blockchain İngiltere’yi kurtarabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tedarik zinciri yönetimi konusunda lider yayıncı Supply Chain Brain, İngiltere’nin AB’den ayrılmasının çok korkulan ekonomik sonuçları için bir çözüm ortaya koydu. Blockchain, İngiltere için ekonomik krizlere karşı güvenli, dağıtılmış ve uygun maliyetli bir alternatif olabilir.

Mevcut küresel tedarik zinciri altyapısı siber saldırılar ve büyük aksaklıklar gibi tehditlere karşı çok korumasız bir durumda. Ambrosus CEO’su (aynı zamanda bir İngiliz vatandaşı) Angel Versetti’ye göre, üzerinde bir mutabakata varılamayan bir Brexit, dünya düzenine ciddi bir tehdit oluşturacak. Bunun nedeni, İngiltere ekonomisinin 22 milyar sterlininin (29 milyar sterlin) gıda ve içecek ihracatından oluşması ve 35 milyar dolarlık ilaç ihracatı yapılmasından ileri geliyor.

Dahası, üzerinde karara varılamayan bir Brexit’in sadece ülke ekonomisini etkilemekle kalmayacak, bu durum aynı zamanda İngiltere’nin belirli mallara erişimini de kısıtlayabilir.

Blockchain, İngiltere için ne yapabilir?

Blockchain, ilgili tarafların yaptıkları ticaretin yasal olmasını sağlamak için tarafların erişebileceği güvenli, merkezi olmayan bir platform sağlayarak uluslararası ticareti kolaylaştırabilir.

Ambrosus CEO’su Angel Versetti şöyle söyledi:

Bir U.K. şirketi, ürününün sürdürülebilir bir şekilde tedarik edildiğini, güvenli bir şekilde taşındığını ve güvenli bir şekilde yönetildiğini, hasat anından ithal kontrol merkezine ulaştığını kanıtlayabilir. Ve tüm bunlar birkaç saniye içinde yapılabilir.

Soru şu, İngiltere ekonomisinin en hassas tarafları, Blockchain’in sonuçlarını kabul etmeye gerçekten hazır mı? Cevabınız evet ise, dünya token ve kripto para birimlerine doğru mu genişleyecek?

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin