featured

Blockchain.info, Hindistan pazarına girmek için Unocoin ile Ortak Hareket Edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Global dijital para birimi yazılım geliştiricisi Blockchain.info , Eylül 2017’de Unocoin ile Hindistan pazarına girmek için ortaklık kurduğunu açıkladı. Unocoin Hindistan’daki en büyük sanal para birimi platformları arasında yer aldığından , bu değerli bir ortaklık olabilir.
Blockchain kurucularından ve Cumhurbaşkanı Nicolas Cary göre, Hindistan için en hızlı büyüyen pazarlardan biri haline geldiğini belirtti.



“Demonetizasyon sonrası Hindistan, günlük işlemlerde dijital cüzdan kullanımında bir artışa tanık olmak için en hızlı büyüyen ekonomi oldu. Yakın zamanda, Google Ventures ve Richard Branson (Virgin Group’un kurucusu) dahil olmak üzere yatırımcılarla birlikte B serisinin finansmanını yeni geliştirdik . Yapmak istediğimiz şeylerden biri, dünyadaki en heyecan verici pazarlardan birine yatırım yapmak için bu sermayeden bir kısmını kullanmaktı. Hindistan, bizim için mümkün olan en fazla sayıda kişiye ekonomik dijital finansal hizmetler sunabilmemiz için benzersiz bir fırsat sunuyor “dedi.

 

Ortakları Tanıyalım

Unocoin, Hindistan’ın en büyük dijital para birimi platformlarından biridir. Şirket, aylık 600 milyon rupi değerinde işlem yapıyor.

Blockchain, bu arada, dünyanın en popüler cryptocurrency cüzdanlarından biridir. Şirketin küresel platformu 16.5 milyondan fazla kullanıcısına sahiptir.

Hindistan Sanal Para Sektörü Durumu

Cary’ye göre, yeni bir rapora göre, 2.500 Hintlinin her gün Bitcoin’e yatırım yapması, Hindistan’ı dünyadaki en büyük dijital para piyasası haline getirmek için önde gelen bir rakip haline getirdiğini iddia etti. Ayrıca, ülkenin Maliye Bakanlığı ile işbirliği yapmak için teknoloji şirketleri tarafından bir endüstri organı oluşturulmasını da belirtti.

“Buna Dijital Varlıklar ve Blockchain Vakfı Hindistan deniyor. Tüketicinin korunması ve genel olarak düzenlenmesi için en iyi uygulamaların oluşturulması “dedi.

cointelegraph.com

 

Mesut Paçavra

Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin