Trust Machine, Blockchain'e nüanslı bir bakış sunuyor
Trust Machine, Blockchain'e nüanslı bir bakış sunuyor

Blockchain ile finanse edilen ve bu teknolojiyi konu alan ilk büyük film: Trust Machine piyasada!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisiyle finanse edilen ve bu teknolojiyi konu alan ilk büyük film olan Trust Machine, bu hafta piyasaya sürülüyor.

Trust Machine, Blockchain’e nüanslı bir bakış sunuyor

Alex Winters’ın yönettiği film, çeşitli kullanım durumlarında Blockchain’e nüanslı bir bakış sunuyor. Film, Kenya ve Venezuela gibi sahtekarlığı ortadan kaldırmak için Blockchain kullanımını inceliyor. Aynı zamanda film, ABD’nin füze savunma sistemi, askeri ve NASA bilgisayarlarına saldırdığı bilinen bir bilgisayar bilimcisi olan Lauri Love’ın hikayesine de odaklanıyor.

Film, Blockchain’in tüm önemli özelliklerini ele alıp bu teknolojiyi yüceltmiyor. Aksine film, Blockchain’in büyük bir aldatmaca olmadığını, kullanım durumları ve teknolojik olarak “internetin doğal bir evrimi” olduğunu gösterecek şekilde tasarlandı. Film, yalnızca daha fazla kişiyi Blockchain ve kripto para sektörüne çekmek için değil, aynı zamanda Blockchain için hazırlanmış olan çeşitli uygulamaları da vurgulamak için yapıldı.

Blockchain ile finanse edilen ve bu teknolojiyi konu alan ilk büyük film: Trust Machine piyasada!

Alex Winter’ın son filmi için Trust Machine’i seçmesi ilginç

Filmin odak noktası, gelişmekte olan ülkelerin denemelerini, özellikle de Blockchain’in dezavantajlı insanların yaşamlarını değiştirirken, DLT‘nin finansal sektör ve gıda tedarik zincirleri üzerindeki genel etkisini ölçmek.

Winter’ın son filmi için Trust Machine’i seçmesi ilginç. Çokulusludan bireye kadar her seviyedeki birçok kullanıcı, reddedilemez işlem kayıtları oluştururken şeffaflığı ve güvenilirliğinden ötürü, Blockchain’in en büyük özelliği olarak “güven” unsurunu belirtiyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin