featured

Blockchain, Hitachi Ve Mizuho’yu Bir Araya Getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mizuho Financial Group, teknoloji devi Hitachi ile tedarik zinciri yönetimi için bir Blockchain platformu geliştirmek adına ortaklık kuruyor.





Perşembe günü iki şirketin   açık kaynaklı düzenleyici blockchain konsorsiyumundan teknoloji üzerine kurulu bir sistemi test etmeye karar verdiği bildirildi . Bu konsorsiyum, emirleri, faturaları kaydetmek ve şirket operasyonları hakkındaki verileri toplamak için değişmez bir defteri kullanıp kullanamayacaklarını belirlemek için kuruldu .

Firmalara göre nihai hedef, şirketteki herhangi bir kişi tarafından erişilebilen her işlemin kaydını geliştirmek ve böylece bir kalemi sipariş etmek için gereken süreci hızlandırmaktır.

Şimdilik, Hitachi’nin süreci bir öğe sipariş etmek, emri onaylamak, bir fatura oluşturmak ve faturayı onaylamaktır. Bununla birlikte, teknik kısıtlamalar ve güvenilirlik sorunları nedeniyle, bu süreç her zaman istediği gibi çalışmaz.

Hitachi, veri toplama çalışmalarına yardımcı olmak ve ticari ürünler geliştirmeye devam etmek için Lumada İnternet of Things Platformu’nu teste dahil etmek istiyor.

Özellikle, Mizuho’nun, son zamanlarda birçok kuruluşla yaptığı bir ticaret finans denemesini tamamlaması nedeniyle, kullanım davası için bir blockchain platformunu test etme değil . Diğer denemeler ABD’de bir ödül programı  ve bir araştırma laboratuarı içeriyordu.

coindesk



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin