M2O
Blockchain girişimi M2O ile uçuş milleriniz artık yanmayacak!

Blockchain girişimi M2O ile uçuş milleriniz artık yanmayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Seyahat etmenin en popüler yolu nedir? Çoğu kişi bu soruya hava yoluyla diye cevap verecektir. Sadece 5000’den fazla hava yolu şirketinin 2017 yılında 4.1 milyar yolcuya hizmet verdiğini hayal edin. Dahası, bu yıl 200.000 uçağın tek bir günde havalanması ile de yeni bir rekor kırılmış oldu.

Bununla birlikte, “hava yolculuğu” patlamasında madalyonun diğer yanına bakarsak; yolcu sayısındaki artış, rekabetin daha da artmasına yol açtı. Bu nedenle, hava yolu şirketleri sadakat programlarını sürekli geliştirerek müşteri kazanımı konusunda adeta bir savaş veriyorlar.

Her uçuştan sonra, yolculara bazı avantajlar için kullanabilecekleri puan veya mil veriliyor. Ayrıca, hava taşıyıcıları, müşterilere daha fazla ayrıcalık ve bonus sunmak için seyahatle ilgili çeşitli şirketlerle işbirliği yapmaya çalışıyorlar. Fakat öyle görülüyor ki hala önemli sayıda yolcu bu avantajları kullanmıyor.

Amerikalıların yarısından fazlası (yaklaşık yüzde 54’ü), NextAdvisor anket çalışmasına göre yaygın uçuş programlarını kafa karıştırıcı buluyorlar. Seyahat eden insanlar ayrıca kazandıkları milin ne zaman sona erdiğini ve hatta nasıl çalıştıklarını, kaç mil olduğunu bilmiyorlar. Binlerce havayolu şirketinin bu teklifleri yolcuları şaşırtıyor.

Yolcuların çoğu ayrıca ödüllerini izlemek, puanları saymak ve millerini kullanma konusunda zamanlarını harcamak istemiyorlar. Bu yüzden ankete katılan yolcuların% 40’ı millerinin yanmasına izin veriyor. Sadakat puanlarının yanmasına izin vererek aslında yolcular bir nevi paralarını çöpe atıyorlar.

Taşıyıcılar küçük bonuslar sunduğundan, gezginlerin gerçekten değerli bir şey kazanmak için daha fazla harcama yapması gerekiyor. Ayrıca, müşterilerin gerekli miktarda ödüle ulaşana kadar mil ve puanların kullanım süresi dolmuş olabiliyor. Yani, böyle olunca da kullanamayacakları puanları topluyorlar gibi durum ortaya çıkıyor. Bu bir kısır döngü değil mi?

Yolcuların “kazan ve harca” felsefesini tercih etmelerinin nedeni de tam olarak budur. Ama ya insanlar farklı yerlerden aldıkları ödülleri biriktirip maddi varlıklara dönüştürebilselerdi?

Uçuş milleri M2O ile artık kullanışlı hale gelecek

Günümüzün gelişmekte olan teknolojisi ile yolcuların faydalarını korumak ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak ise artık mümkün. Koreli bir Blockchain destekli platform olan M2O, bu bağlamda mil pazarını değiştirmeyi amaçlayan bir çözüm ile geliyor.

Projenin ana fikri, tüm müşterilerin mil ve puanlarını almak ve onları “Mileage Bank” olarak adlandırılan tek bir yerde saklamak. Kullanıcılar ödüllerini bu platformda güvenli bir şekilde saklarken bunları çeşitli programlarda bonus olarak ve hatta mağazalarda fiat cinsi para olarak harcayabilecekler.

Bu amaçla, proje ekibi dahili bir kripto para olan M2O coini geliştirdi. Böylelikle müşteriler puanlarını dijital paraya dönüştürebilecek ve bunları kullanarak işlem veya bağış yapabilecekler.

Diğer bir deyişle, M2O, son kullanma tarihi gibi bir sorunu ortadan kaldırıp milleri geçersiz olmasını engelleyerek onları para birimi değeriyle küresel entegrasyon noktalarına dönüştürüyor. Yani, kullanıcılar istedikleri zaman bunları nakit gibi herhangi bir yerde kullanabilecekler. Ayrıca coinlerini kullanımı kolay ve güvenli olan M2O cüzdanında saklayabilecekler.

Blockchain teknolojisi, dönüşüm, depolama ve yönetim sürecini hızlı, şeffaf ve tamamen güvenli hale getiriyor. Yenilikçi proje, daha önceki işe yaramaz milleri ve puanları nakit varlıklara dönüştürerek, yolcuların hayatını kolaylaştırıyor ve onlara daha fazla esneklik sağlıyor. Artık kazanılan bonuslar uçuşlarla ilgili olmayan gerçekten gerekli olabilecek ihtiyaçlar için harcanabilecek.

M2O projesi ayrıca servis sağlayıcılara da fayda sağlayacak. Puanlarını ve millerini kullanabilecekleri daha fazla fırsat oluşturarak, sadakat programlarına olan ilginin daha yüksek olmasını sağlayacak. Böylece müşteriler tekrar tekrar sağlayıcılara geri dönecek.

Aynı zamanda, FinTech ve Blockchain M2O’nun, Büyük Verileri, milleri ve puanları, ticaret analizlerini ve reklam ödül kampanyalarını harcayan kullanıcıların tüketim kalıpları hakkında veri toplamasını ve analiz etmesini sağlayacak. Bu analiz, şirketlerin daha sadık müşterileri güvence altına almasına ve yeni müşterileri çekmek için önemli göstergeler olarak kullanmasına yardımcı olacak.

Mil pazarının kusurlu olduğu ve önemli değişiklikler gerektirdiği açıktır. M2O projesi yeni Blockchain teknolojilerini bir çözüm olarak masaya yatırıyor. Bu sayede insanların kendi menfaatlerini kendi takdirlerine göre elden çıkarmaları için devrim niteliğinde yeni bir entegre platform oluşturulması hedefleniyor.

M2O projesi nedir?

M2O, mevcut entegre mil  ve puan pazarını Blockchain teknolojisini kullanarak geliştirmeyi amaçlıyor. Müşteriler, M2O PAY sistemi aracılığıyla mil ve puanlarını sanal ve nakit paraya dönüştürebilecek ve M2O projesine bağlı tüccarların mal ve hizmetlerini satın almak için M2O tokenlerini kullanabilecekler.

M2O platformu her iki tarafa da fayda sağlayacak. Yolcular, millerini ve puanlarını yönetmenin güvenilir, emniyetli ve kolay bir yolunu bulacaklar. Hizmet sağlayıcılar ise yeni müşterileri çekmek ve daha önce ertelenmiş gelir hesapları olarak sınıflandırılan bir dizi mil ve puanı azaltmak için güçlü bir araç elde edecekler.

M2O projesi çok yakında ICO kampanyasını başlatıyor. ICO süreci 29 Ekim’de başlayacak ve 23 Kasım’a kadar sürecek. ICO sürecinde 1 ETH fiyatına 30.000 M2O tokeni satın alabilirsiniz. Boşta duran millerinizi ve puanlarınızı gerçek nakit varlıklara dönüştürmek istemez misiniz? Bunun için tek yapmanız gereken M2O projesine katılmak!

M2O projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir, Telegram grubuna katılıp proje hakkında güncel bilgilere sahip olabilir ve Twitter ve Facebook‘ta da M2O projesini takip edebilirsiniz.

M2O

web sitesi

TelegramTwitterFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin