Civic CEO'su: “Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var.”
Civic CEO'su: “Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var.”

Blockchain girişimcisi Vinny Lingham: “Fiyatlar yükselecek, sadece sabredin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain girişimcisi ve endüstri danışmanı Vinny Lingham, verdiği bir röportajda kripto para fiyatlarının yeniden yükseleceğini ancak bunun biraz zaman alacağını belirtiyor.

Endüstri danışmanı Vinny Lingham: “Piyasanın öncelikleri de değişti.”

Pazar günü gerçekleşen Money20/20 konferansında konuşan Civic’in CEO’su Lingham, konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para piyasasının yeniden eski hacimlerini yakalaması için zamana ihtiyacı var. Ayrıca piyasanın öncelikleri de değişti. Dünya, şimdi insanların gerçekten kripto paraları günlük hayatlarında kullanma aşamasına geçmesini bekliyor.

Civic’in CEO’su: “Her ülke kendi kripto parasını basacak.”

Lingham, açıklamalarının devamında küresel olarak hükumetlerin Bitcoin’e karşı geri adım atmaya hazır durumda olduğunu vurguluyor. Ayrıca merkez bankaları tarafından çıkarılacak kripto paraları yakında görebileceğimizi de ekliyor ve şunları söylüyor:

Her ülke kendi kripto parasını basacak. Birçok ülke bunu yapacak. Bu çok ilginç olacak ve ama ülkeler bunu yapacak.

Lingham, 2017 yılının Haziran ayında Bitcoin’in Ethereum‘dan daha iyi bir para olduğunu iddia etti. Yine 2017’de de bu haftaki görüşlerinin benzerini dile getirdi ve kripto para topluluğuna fiyatların yükselmesi için sabırlı olmaları gerektiğini belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin