featured

Blockchain Elçisi, Tv Sunucusu Ve Model: Anneliya Garifulina İle Röportaj

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Neredeyse en başından beri kripto para sektörünün bir parçası olan güzel model, TV sunucusu ve internet fenomeni Anneliya Garifulina ile Blockchain ve kripto para sektörü üzerine sohbet.

Anneliya, iki yıl önce bir Tayvan TV kanalında çalışıp büyük bir hayran kitlesi edintikten sonra Taipei’den Moskova’ya taşındı. Bilişim sektöründe çalışan arkadaşlarıyla sayesinde, 2011 yılından beri kripto para dünyasını tanıyor.




 

Ayrıca, Botanica’daki Blockchain marka elçisi olarak, sektörde cinsiyet eşitsizliğine karşı odaklanan bir platformda çalışmaktadır. Günümüzde bitcoin ve kripto para pazarıyla ilgili kitleye baktığımızda ”erkekler klubü ” gibi. Bunu kabul eden proje, kadınların topluma kendilerini anlamlı bir şekilde entegre etmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Anneliya Garifuline, bu gün cointelegraph’a verdiği röportajda, blockchain hakkında ve o’nun modellemeyle ilgisini anlattı.

Cointelegraph:

Blockchain elçisi olduktan sonra ilk tepkiniz ne oldu?

Anneliya Garifulina: Ne zaman Botanico‘da benim için, onların Blockchain büyükelçisi olmamı istediler, işte o zaman bunun çok havalı olduğunu düşündüm.

Soru: Tayvan’da ne yaptınız? Orada uzunca bir süre çalıştığını biliyoruz.

AG: Tayvan’ı ilk ziyaretimde ülkeye ve kültüre aşık oldum. Bir noktada taşınmaya karar verdim ve orada beş yıl kaldım. Çince öğrenmeye başladım ve iki ay eğitim aldıktan sonra konuşmaya başladım.

Soru: Taipei’de çalışan bir modelin Çince öğrenmesi gerekiyor mu?

AG: Aslonda gerekli değil. Fakat öğrenciler için Tayvanlı bir talk showta yer alan bir konuktum, bu yüzden kişiliğime dikkat çekmek için konuşmak zorundaydım. İşe yaradı, çünkü Facebook’da çok popüler oldum.

Soru: Anneliya, tecrübeniz olağandışı gibi görünüyor, fakat Blockchain’e nasıl ilgi duydunuz?

AG: Şahsen google’da herşeyi bulabiliyorum, çünkü oldukça meraklıyım. Teknoloji beni asla korkutmadı ve sıkıntılarım olmadı. Bitcoin’i 2011 yılında tanıdım ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum diyelim.

Soru: Sizi kim kripto endüstrisi ile tanıştırdı?

AG: Bilişim sektöründe çalışan bir çok arkadaşım var ve şu an olduğu kadar yaygın olmadığı bir dönemde Blockchain terimini ilk önce duyduğumdan eminim.

Soru: Blockchain’i kişisel olarak anlayışınız nedir?

AG: İşlemlerle yardımcı olduğunu ve veri içeren bir dizi blok olarak çalıştığını biliyorum. Küresel olarak, bence gelecekte bir teknoloji değil, şu anki teknoloji. Bence gerçekten harika. Medyada gördüğüm kadarıyla, dünyayı çok yakında etkileyecektir.

Soru: ICO’ları yasaklayan Çin hakkındaki son haberleri duydunuz mu?

AG: Evet, ilginç bir şey daha var. Çin temel olarak para ve gücü yasaklamaya çalışıyor. Hükümet böylesine büyük bir genişleme karşısında korkuyor ve sonuçta karaborsanın refah düzeyini artırabileceğini düşünüyorum.

Soru: Ülkeyi ve geleneklerini bildiğiniz için yasağın etkisi hakkında kişisel görüşünüz nedir?

AG: Benim tecrübelerime göre, Çinliler yasak olsa bile bir çıkış yolunu bulacaklardır. Bildiğim kadarıyla ICO’lar tarafından sağlanan tüm fonların dörtte biri Çine ait. Sanayiye en çok onlar inanıyorlar gibi görünüyor ve yasak onları durduramayabilir.

Soru: Botanico modellerin kendilerini Blockchain endüstrisine tanıtmalarına yardımcı olur. Blockchain büyükelçilerinin kendilerinin karşılığında sanayiye nasıl yardımcı olabileceğini düşünüyorsunuz?

AG: Bu okunaklı bir fikir. Blockchain için güzel yüzlere ihtiyaç duyuluyor ve modeller yardım etmekten memnuniyet duyuyorlar. Blockchain’in popülerleştirilmesi gerekiyor. Birçok kişi bunun bir pazar eğilimi olduğunu düşünüyor ve önümüzdeki yılın sonuna kadar ölecek. Biz modeller, Blockchain’in önyargılarını pazara çekmek için buradayız. Bu hareket, hem modeller hem de piyasa için faydalıdır.

cointelegraph




Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin