featured

Blockchain dünyasında benzersiz bir teklif sunan Gladius, ICO’ya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain dünyasında benzersiz bir teklif sunan Gladius, kullanıcıların web sitelerinin güvenliğini ve hızını artırmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Katılımcılar, bilgisayarlarının yedek bant genişliğini ve işlem gücünü  token  karşılığında “kiralayabilir” ve sonrasında oluşan ağın ortak gücünü kullanarak özel, merkezi olmayan bir barındırma çözümünde yararlanmak için bu tokenleri kullanabilirler.

Bu çözüm sayesinde, DDoS saldırıları ve diğer siber tehditleri büyük oranda azaltacak ve insanların çevrimiçi çalışabilmesi için hızlı, güvenli bir ortam oluşturacak olan Gladius 24 Kasım 2017‘de başlayacak olan halka açık satışlar için oldukça cazip fırsatlar sunmaktadır. 

Günümüzde, Hacking ve siber saldırılar, bireysel kullanıcıları ve özellikle de şirketleri her zamankinden daha fazla etkiliyor.

Bilgisayar korsanlarının saldırıları nedeniyle, DDoS azaltma ve CDN barındırma gibi hizmetlerin maliyetlerinin artması, internet dünyasının yeni ve daha iyi bir çözüm üretmesi adına blockchain teknolojisinin iyi bir seçenek olacağı düşüncesi ortaya çıkmıştır. Teknik olarak bazı bilgiler vermek gerekirse; Çok etkili bir saldırı sürecine, dağıtılmış hizmet reddi (DDoS) adı verilir. Bir DDoS saldırısı sırasında, ele geçirilen bilgisayar sistemlerinden oluşan bir havuz, tek bir sunucu veya ağa saldırmaktadır. Bu durumun sonucu, kullanıcılara hizmet veremeyen web siteleri ve sistemler olarak karşımıza çıkmaktadır.

DDoS saldırılarını durdurmak için kullanılan geleneksel yazılım platformları, saldırı sırasında gelen büyük miktardaki veri ile baş edemiyor ve etkisiz kalıyorlar. Bu duruma alternatif olarak geliştirilen sisteme yeni eklenecek yeni server ve sistem makineleri ile bu süreci yönetmek daha da karmaşıklaşır ve kontrol altında tutmak zorlaşır. Diğer bir alternatif ise CND hizmeti almaktır. Ancak, CDN hizmetleri çok masraflı olabilir ve sıklıkla sıkıntı yaratabilir. Geleneksel sistemler, yaklaşımları ve fizibilitesi bakımından sınırlıdır ve hizmet kalitesine bağlı olarak inanılmaz pahalı olabilir.

Gladius, DDoS saldırıları karşı sisteminizi güçlendirecek ve CDN hizmetlerini almanıza gerek kalmadan , merkezi olmayan muhteşem bir altyapı hizmeti sunmaktadır. Olası saldırılara karşı kullanıcılar, bant genişliğini kiralayabilecek, ödeme alacak ve web sitelerini korumaya ve hızlandırmaya yardımcı olacak.

Gladius, ikili işlevleri yerine getiren özel dağıtılmış platformlar yarattı.

Birincisi, bireysel ihtiyaçlara uygun olarak kullanıcıları DDoS saldırılarından korumaktır. Sonrasında Gladius, kullanıcıların kullanılmayan bant genişliğinden para kazanmalarına ve etkin veri yönetim hizmetinden yararlanmasını amaçlamaktadır.

Son olarak, Gladius kullanıcıların web trafiğini gerçek zamanlı olarak görmelerini sağlar. Tüm verilerin kaynağı, hacmi ve hızı görüntülenir ve analiz edilebilir. Bu şekilde, içerik kolayca kontrol edilebilir. Gladius proje videosunu buradan izleyebilirsiniz. 

ICO başlangıç: 24 Kasım 2017

Gladios Projesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ve yatırım fırsatları için  :

Daha fazla detay için: gladius.io/

White Paper: gladius-whitepaper.pdf

Facebook: gladiusio

Medium: @gladiusio

Telegram:http://t.me/gladiusio

Twitter: @gladiusio

Bitcoin Talk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2217711

Reddit: https://www.reddit.com/r/GladiusNetwork/

GitHub: https://github.com/gladiusio


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin