Kripto piyasası düşüşüne rağmen, bu sektörde kripto birikimi devam ediyor
aKripto piyasası düşüşüne rağmen, bu sektörde kripto birikimi devam ediyor

Blockchain Derneği, düzenleyicilerle makul düzenlemeler üzerine görüşmeler yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain Association, Hazine Sekreteri Janet Yellen de dahil olmak üzere Başkan Joe Biden yönetimindeki finansal düzenleyicilerle bir araya gelerek Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerinin önemini ve makul düzenlemelere duyulan ihtiyacı anlamalarını sağlamak için en üst düzeyde hazırlık yapıyor.

Blockchain Derneği düzenleyicilerle buluşuyor

Kripto alanının birleşik sesi olarak işlev görmeyi amaçlayan bir endüstri ticaret organizasyonu olan Blockchain Derneği, dijital para birimlerinin kara para aklama ve diğer yasadışı araçlardan daha fazlası olduğunu anlamalarını sağlamak için mevcut yönetimdeki en iyi düzenleyicilerle bir araya gelme planlarını açıkladı.

Gelişmeye yakın kaynaklara göre, Blockchain Association’ın yönetici direktörü Kristin Smith, kuruluşun Biden hükümetinin kilit üyeleriyle toplantı yaptığını ve Hazine Bakanı Janet Yellen ve aday Sekreter Yardımcısı Wally Adeyemo ile görüşmeler yapmanın eşiğinde olduğunu ima etti.

Her şey planlandığı gibi giderse, Binance.US, Kraken ve Grayscale gibi ağır sikletlerden oluşan Dernek önümüzdeki haftalarda Yellen ve ekibiyle buluşacak.

Kripto paralar suçlular için değil

Yellen’in Ocak 2021’de daha önce söylediği, kripto para birimlerinin büyük ölçüde yasadışı finansman için kullanıldığını ve kara para aklama için kullanımlarını azaltacak önlemleri formüle etme sözü verdiğini söyledi.

Yellen, son zamanlarda New York Times Dealbook konferansında kategorik olarak “Bitcoin’in … bir işlem mekanizması olarak yaygın olarak kullanıldığını düşünmüyorum. Korkarım çoğu zaman yasadışı finansman için kullanılıyor. Bu, işlemleri yürütmenin son derece verimsiz bir yoludur ve bu işlemleri gerçekleştirmek için kullanılan enerji miktarı çok fazladır” ifadelerini kullanmıştı.

Blockchain Derneği’nin Kristin Smith ve ekibi, bu arka plana karşı, Yellen’i gelişen dijital varlık sınıfı ve finansal ekosistemde oynadıkları önemli rol konusunda aydınlatıcı bir görev üstlenmeye kararlı.

Smith “Bir numaralı önceliğimiz, Yellen’e kripto paranın suç girişimlerinin finansmanının ötesine geçtiğini anlamasına yardımcı olmak. Kripto ağlarının değerini anlamasını istiyoruz ”dedi.

BRD, kripto ticaret platformunun CEO’su ve kurucu ortağı Adam Traidman da konuyla ilgili olarak, endüstrinin düzenlemeye karşı olmadığını, ancak, tıpkı önceki gibi inovasyonu engelleyen kanunlarla mücadele etmenin çok önemli olduğunu yineledi.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin