Blockchain.com kullanıcılarının kripto para ile USD kredi almalarını sağlayan özelliğini tanıttı
Blockchain.com kullanıcılarının kripto para ile USD kredi almalarını sağlayan özelliğini tanıttı

Blockchain.com kullanıcılarının kripto para ile USD kredi almalarını sağlayan özelliğini tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para firmalarından biri olan Blockchain.com “Borrow” isimli ürününü tanıttı. Borrow ile Blockchain.com Cüzdanı kullanan kullanıcılar cüzdanlarındaki kripto paraları ipotek ederek USD stabil coin kredileri kullanabilecek. Blockchain.com son kullanıcılar için kredi verme imkanı sunan ilk büyük firma olarak da tarihe geçmiş durumda.

Ağustos ayında kurumsal borçlanma hizmetleri sunmaya başlayan Blockchain.com, şimdiye kadar firmalara 10 milyon dolar ila 120 milyon dolar arası krediler sundu. Kurumsal müşteriler için oluşturulan likidite havuzundan artık bireysel kullanıcılar da faydalanabilecek.

Blockchain.com Kurucusu ve CEO’su Peter Smith konu ile ilgili şunları söyledi:

Büyük şirketlerle bireysel müşterilerin hedefleri aslında aynı – varlıklarını arttırmak ve risklerini yönetmek – ancak firmalara sunulan imkanlarla bireysel müşterilere sunulan imkanlar hep farklılık göstermiştir. Yeni hizmetimiz sayesinde bireysel müşteriler büyük firmalarla aynı oranlardan kredi kullanabilecek ve sakladıkları kripto paraları bozmadan likidite sağlayabilecekler.

Kullanıcılar bugünden itibaren ellerindeki kripto paraları kullanarak USD Digital olarak sistemden borç para alabilecekler. Belge, sigorta, başvuru ücreti ve kefil olmadan Ellerindeki coini ipotek eder etmez kredileri cüzdanlarına yatırılacak. Kullanıcılar daha sonra borçlarını kapatmak istedikleri zaman bakiyelerini cüzdana yatırabilecek ve ipotek ettirdikleri kripto paralarını anında geri alabilecek. Blockchain.com’un borçlanma özelliği 180’den fazla ülkede kullanılabilecek. 

Blockchain.com cüzdanına eklenen kredi çekme özelliğinin yanı sıra firma ayrıca insanların kripto paralarını tam olarak yönetmelerini sağlayacak yeni özellikler de yayına al. Son birkaç ay içerisinde İngiliz sterlini ve Türk lirası desteği getirmekle birlikte algoritmik trade için API’larını da yayına al.

Blockchain.com hakkında

Dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen blok zincir firmalarından Blockchain.com, milyonlarca insanın yeni finansal teknolojilerle tanışmalarına olanak tanıyor. Şimdiye kadar Google Ventures, Virgin ve Lightspeed Ventures’tan 70 milyon dolar yatırım alan firmanın yönetim kurulunda Barclays CEO’su Antony Jenkin ve Lightspeed Ventures partneri Jeremy Liew gibi isimler var.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin