Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) analizi: 24 Ekim
Bitcoin Cash (BCH), Chainlink (LINK), Polygon (MATIC) analizi: 24 Ekim

Blockchain analiz şirketi Chainalysis devasa fon topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2 Nisan 2021’de, blockchain analizi girişimi Chainalysis, Paradigm öncülüğündeki bir fon toplama etkinliğinde yaklaşık 100 milyon dolar topladı ve bu da değerlemesini 2 milyar doların üzerine çıkardı.

Dev fon

Chainalysis, finansal düzenleyicilerin kripto para birimi kullanımını içeren istatistikleri izlemesine yardımcı olan araştırma yazılımını geliştirmeyi amaçlamakta. Paradigm’a göre, devlet kurumları kripto para birimleri ve sanal para yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor.

Paradigm kurucu ortağı Fred Ehrsam, “Paradigm, paranın geleceğini mümkün kılan şirketlere yatırım yapma konusunda tutkulu …… ..Chainalysis, kripto para birimi ekosistemi için önemli veri altyapısı ve yazılım sağlıyor ve kripto para biriminin benimsenmesi arttıkça, Chainalysis tekliflerine olan talep de artacak.” vurgusu yapıyor.

Chainalysis’in blockchain sistemlerini bir finans ağı olarak güvenilir ve güvenli hale getirme planı oldukça önemli görülüyor.

Girişim, herkesin işlerinde blockchain teknolojisini kullanacağına inanıyor. Analiz şirketi ayrıca müşteri sayısını ikiye katladı ve geçen yıl 100’den fazla yeni çalışan istihdam etti. Ek olarak, girişim, yıllık yinelenen gelirini ikiye katladı, on blok zinciri ağı içinde 100’den fazla kripto para birimini kapsadı ve Flashpoint ve Fireblocks gibi 50’den fazla yeni şirketle ortaklık programını genişletti.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin