Terra Classic Projesi, Edward Kim AI Zinciri için

Terra Classic Projesi, LUNC yakıyor. Edward Kim, AI zinciri için “Block Entropy” test ağı jetonu olarak 2.5 milyar LUNC yakıyor.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Bu ay yaklaşık olarak 2.5 milyar Terra Classic (LUNC) jetonunu yakdıktan sonra, merkezi olmayan finans protokolü DFLunc, çekirdek geliştirici Edward Kim’in büyük bir heyecanla beklenen AI uygulama zinciri “Block Entropy” üzerinde odaklanmaya başladı. Proje, bu hafta Block Entropy TestNet tokenlerini elde etmek için milyonlarca tokeni yaktı.

Edward Kim’in Block Entropy AI Zinciri için tokenları yaktı, DeFi protokolü DFLunc, yakın zamanda LUNC yakma mekanizmasında önemli bir değişiklik duyurdu. Protokol, kullanıcıların Edward Kim’in AI uygulama zinciri “Block Entropy” testnet tokenlerine erişmelerine yardımcı olmak için terra classic tokenları doğrudan kullanıcı cüzdanlarından yakma adresine göndermiyor.

Bunun yerine, DFLunc, işlemlerin açıklama alanına “entropy” yazarak tokenları farklı bir adresten gönderiyor. Protokol, 25 Mayıs’ta 58 milyon token yakma adresine yeni protokolden gönderdi ve 26 Mayıs’ta 44 milyon LUNC gönderdi. Protokol, dolaşımdaki arzı daha hızlı şekilde azaltmak için milyarlarca Terra Classic tokeni yakmayı hedefliyor.

Edward Kim’e göre, kullanıcıların tokenları “entropy” mesajıyla yakma adresine göndermeleri ve işlem hash’ini TestNet faucet’e girmeleri gerekiyor.

Yaktığınız token miktarı, karşılığında aldığınız testnet tokenlerinin miktarıyla orantılı olacak ve bunlar sadece kendi özgün değerleri olmadığından yalnızca makine öğrenimi faaliyetleri için kullanılabilirler.

LUNC L1 TestNet üzerinde yapılan testler ve bir yönetişim önerisinin kabul edilmesinin ardından, Edward Kim Terra Classic’e Interchain Accounts (ICA) entegrasyonunu sağlamak için L1 Ortak Görev Gücü ile koordinasyon sağlayacak. Bu, 14 Haziran’da CosmWasm v1.1.0 uyumluluk güncellemesinden sonra gerçekleşecek. CoinGape Media, bu konuyla ilgili detaylı bir makale yayınladı ve gelecek gelişmelere dikkat çekti.

Parity güncellemesinden sonra, L1TF ayrıca USTC repeg ekibiyle çalışmayı düşünüyor ve USTC’yi 1 dolarla yeniden ilişkilendirmek için gerekli altyapıyı başarıyla oluşturmaya odaklanmak için bir USTC test ortamı kurmayı düşünüyor.

Terra Classic LUNC fiyatı 1 doları bulacak mı?

Terra classic fiyatı şu anda 0,000086 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatte %2 artış kaydetti. 24 saatlik düşük ve yüksek değerleri sırasıyla 0,000085 dolar ve 0,000087 dolar. Ayrıca, son 24 saatte işlem hacmi büyük ölçüde arttı.

Toplamda topluluk tarafından yakılan token miktarı 60 milyar dolara ulaştı. Topluluk, yakma vergisini %0,5’e çıkardıktan sonra yakma hızı arttı. Bu hamle, Binance gibi kripto borsaları tarafından desteklendi.

Terra Classic (LUNC) fiyatı şu anda 0,000086 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatte %2 artış kaydetti. Yakılan LUNC miktarı 60 milyar dolara ulaştı ve yakma hızı %0,5’e yükseltildi. Bu hamle, Binance gibi kripto borsaları tarafından desteklendi. Ancak, gelecekteki fiyat hareketleri tahmin edilemez ve belirli bir fiyat hedefine ulaşma garantisi yoktur. Kripto piyasaları volatil olabilir ve birçok faktör fiyatları etkileyebilir.

Ancak, gelecekteki fiyat hareketleri tahmin edilemez ve bir kripto varlığının belirli bir fiyat hedefine ulaşma garantisi yoktur. Kripto piyasaları oldukça volatil olabilir ve birçok faktör, fiyatları etkileyebilir. Bu nedenle, Terra Classic’in 1 dolar seviyesine ulaşıp ulaşmayacağını kesin bir şekilde söylemek mümkün değildir.

coingape.com

Terra Luna Classic (LUNC) Fiyat Tahmini – Alım Zamanı mı? - Cryptonews

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin