Kayıplar kervanına Blackrock şirketi de katıldı: İşte FTX bilançosu…

BlackRock, Avrupa’daki müşteriler için Blockchain ETF’i piyasaya çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ekosisteminde ETF’lere olan ilgi hiçbir zaman azalmıyor. Piyasa çöküşte olsa bile şirketler ETF yatırımı sunabilmek adına tüm şartları zorluyor. Yatırım devi olan BlackRock’ta yeni bir ETF için kapılarını araladı.

Yeni dijital varlıkların ve ekosistemin blok zinciri teknolojisi etrafındaki gelişimi hızlanıyor. Bu da bu yeni gelişen alanda yatırım stratejilerini değiştirmek için yeterli oluyor.

BlackRock şimdi Avrupalı yatırımcılara, yatırımın gerçekleşeceği bir borsa yatırım fonu (ETF) kurma hedefinde. Bunun için blok zinciri ve kripto para teknolojisinin yaratılması, icadı ve kullanımı ile yatırım imkanı sunuyor.. Finextra tarafından paylaşılan rapora göre, 29 Eylül Perşembe günü piyasaya sürüldü.

BlackRock tarafından Blockchain ETF’i

BLKC, %75’i kripto para borsaları ve madenciler gibi blok zincirine bağlı şirketlere ve %25’i ödeme ve yarı iletken şirketler gibi blok zinciri ekosistemini destekleyen şirketlere yatırım yapmak isteyenlere kolaylık sağlıyor. BlackRock’ta tematik ve sektör ETF’leri için ürün stratejisti Omar Moufti konuyla ilgili şunları söyledi:

“Kullanım örnekleri kapsam, ölçek ve karmaşıklık açısından geliştikçe, dijital varlıkların ve blok zincir teknolojilerinin müşterilerimiz için giderek daha alakalı hale geleceğine inanıyoruz. Blockchain teknolojisinin sürekli çoğalması, birçok endüstrideki potansiyelini gösteriyor.

iShares Blockchain Teknolojisi UCITS ETF tarafından sunulan hizmet, müşterilerimize gelişmekte olan Blockchain ekosisteminin gelişimine öncülük eden küresel şirketlerle etkileşim kurma fırsatı verecek.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin